Yandex Metrica

Kim Milyoner Olmak İster'de skandal anlar! Soruyu bilemedi, yarışmayı terk etti!

Kim Milyoner Olmak İster'de skandal anlar! Soruyu bilemedi, yarışmayı terk etti!

Ekranların sevilen yarışma programlarından Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster' skandal bir olaya imza attı. Yarışmacı, sorulan soruya yanlış cevap verdi ve stüdyoyu terk etti. Ünlü sunucu İmirzalıoğlu, yarışmacıyı geri çağırdı ve o anlar sosyal medyada gündem oldu. 

Yaşam

02.05.2024, 10:47

Kim Milyoner Olmak İster'de her hafta olduğu gini bu hafa da çok konuşulacak anlar yaşandı.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı Kim Milyoner Olmak İster'e katılan yarışmacı Yağmur Ateş, yarışmaya damga vurmayı başardı.

Her şeyi ağzından kaçırdı! Aras Bulut İynemli'nin yeni sevgilisi aşklarını itiraf etti! Her şeyi ağzından kaçırdı! Aras Bulut İynemli'nin yeni sevgilisi aşklarını... Haberi Görüntüle

STÜDYOYU TERK ETTİ

Yarışmada ilerleyen Ateş, bir soruda yarı yarıya joker hakkını kullanarak iki şıkkı elemiştir. Fakat kalan seçenekler arasından yanış olanı işaretleyince elenmke zorunda kaldı. Bu durum karşısında üzülen Ateş, ''Teşekkür ederim'' diyerek stüdyodan ayrıldı.

27 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 27 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

''GİDİYOR MUSUN?''

İmirzalığolu'nun yarışmacıya 'Gidiyor musun?' şeklindeki espirli sözleri stüdyoda kahkahalara neden oldu. 

İmirzalıoğlu yarışmacıdan geri gelerek veda konuşması yapmasını istedi, yarışmacı geri gelerek konuştu ve ödülünü aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Yaşam


Loading