Yandex Metrica

Kamu kurumları müjdeyi verdi! Devlet memuru olmak için sıraya girdiler! 63 bin 214 personel alımı başladı!

Kamu kurumları müjdeyi verdi! Devlet memuru olmak için sıraya girdiler! 63 bin 214 personel alımı başladı!

Milyonlarca vatandaşın beklediği kamu personel alım başvurularında detaylar geldi. 20 kurum 63 bin 214 memur ve işçi alımı başvurularını açtı. Sağlık Bakanlığı, Üniversiteler, Milli Savunma Bakanlığı Dışişleri Baknlığı ve Belediyerler kamu personel alımları için ilan detaylarını yayınladı. 

Yaşam

11.06.2024, 17:39

Resmi Gazete'de yayınlanan ilanlara göre 20 kamu kurumu işçi ve memur alımlarına başladı. Toplamda 63 bin 214 personel alımı yapacak olan kurumlarda memur alımları uzman tabip kadrosu, öğretmenler birçok faarklı pozisyonda çalışacak adayların başvuruları başladı. 

'Ortada adam kalmadı' demişti! Hafsanur Sancaktutan ünlü oyuncuyla yeni bir aşka yelken açtı! 'Ortada adam kalmadı' demişti! Hafsanur Sancaktutan ünlü oyuncuyla yeni bir... Haberi Görüntüle

20 KAMU KURUMUNA 63 BİN 214 PERSONEL ALIMLAR BAŞLADI

Lisans, ön lisans, ortaöğretim mezunları için açılan başvurular kapsamında Sağlık Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi, SGK, Dışişleri Bakanlığı, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Karabağlar Belediyesi, Sahil Güvenlik Komutanlığı, İstanbul Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi, Atabağı Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi, Bingöl Üniversites, Hakkari Üniversitesi, Ankara Üniversitesi ve Adalet Bakanlığı persone lalımları detaylarını duyurdu.

Dans hocasıyla yakalandı! Can Yaman yeni aşkıyla dudak dudağa görüntülendi! Dans hocasıyla yakalandı! Can Yaman yeni aşkıyla dudak dudağa görüntülendi! Haberi Görüntüle

 KAMUYA 63 BİN 214 PERSONEL ALIMI

Resmi Gazete'de yayınlanan ilana göre 2024 yılının sonuna kadar Sağlık Bakanlığı, 9 ebe, 1 sağlık teknikeri, 2 hemşire, 1 diyetisyen, 25 sağlık memuru ile 3 bin 498 tabip ve 32 bin 464 uzman tabip olmak üzere 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alınacak.

MSB ise Kara Kuvvetleri Komutanlığına 25 bin uzman erbaş olmak üzere  "piyade, tank, topçu, hava savunma, istihkam, muhabere, ulaştırma, bakım, ikmal, mühimmat, sıhhiye ve veteriner" sınıflarında alımlarını gerçekleştirecek. Başvurular MSB'nin personel temin sitesinden yapılacak olup 30 Haziran tarihinde son bulacak.

Dışişleri Bakanlığı ise konsolosluk ve ihtisas memuru pozisyonlarında, Bilişim ve Bilgi Teknolojileri için ingilizce bilen 20, Teknik Destek için ingilice bilen 10 Kurumsal Destek, 8 Arapça-Farsça bilen, 5 İspanyolca- Portekizce bilen, 1 İtalyanca bilen, 10 Fransızca bilen,  2 Çince-Japonca bilen, 5 Almanca bilen, 6 Rusça bilen,  3 Yunanca-Ermenice-İbranice bilen toplamda 35 yaşını doldurmamış 170 adet memur alımı yapacak.

Sahil Güvenlik Komutanlığı 300 Uzman Erbaş alımı yapacak.

Karabağlar Belediyesi 8 zabıta memuru, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Anabilim Dalı'na 1 Öğretim görevlisi alcak. Mimar Sinan Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu'na, 2 Öğretim elemanı alacağını duyurdu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading