Yandex Metrica

Issız adam Cemal Hünal'Ada'dan neden ayrıldın?'' sorularına daha fazla dayanamadı! ''Tüm eksik akılları engelliyorum'' diyerek takipçilerine alev püskürdü!

Issız adam Cemal Hünal'Ada'dan neden ayrıldın?'' sorularına daha fazla dayanamadı! ''Tüm eksik akılları engelliyorum'' diyerek takipçilerine alev püskürdü!

Issız Adam filminde 'Ada' karakterinden ayrılan ve hafızalara kazınan Cemal Hünal, 'Ada'dan neden ayrıldın?' sorularına daha fazla dayanmadı. Ünlü oyuncu 2021 yılında Survivor adasından da ayrılmıştı. O sorulara daha fazla dayanamayarak takipçilerine demediğini bırakmadı.

Yaşam

02.04.2024, 00:35

2008 yılına damgasını vurmuş Türk sinema tarihinin en sevilen filmleri arasında yerini almış Cemal Hünal ve Melis Birkan'ın başrollerinde oynadığı filmde, Ada karakterinden ayrılan Issız Adam lakaplı Cemal Hünal'a yıllardır ''Ada'dan neden ayrıldın?' soruları yöneltiliyor.

 

'Kanserim' diye sevgilisini kandırdı! Aldatıldığını öğrenen genç kadın dahi planıyla tüm gerçekleri ortaya çıkardı! 'Kanserim' diye sevgilisini kandırdı! Aldatıldığını öğrenen genç kadın dahi planıyla... Haberi Görüntüle

SURVİVOR ADASINDAN DA AYRILMIŞTI

2021 yılında da Survivor kadrosuna dahil olan Cemal Hünal, kırmızı takımda sakatlığı nedeniyle adadan ayrılmış, ''yine adadan ayrıldı'' diyerek çok konşulmuştu.

Akın Akınözü'nden acı haber! Ünlü oyuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kahretti! Akın Akınözü'nden acı haber! Ünlü oyuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla... Haberi Görüntüle

''NEDEN AYRILDIN DİYEN EKSİK AKILLARI ENGELLİYORUM'' DEDİ

Cemal Hünal instgram hikayesinde son instagram gönderisinde; ''Yılmaz ile Nusret saklanırken bir köfteci arabası bulurlar. NOT- Ada yı niye bıraktın diye soran tüm eksik akılları an itibarı ile engelliyorum'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading