Yandex Metrica

İhanete alkış tutular! Kibariye 'erkek yapar' dedi! Tuğba Ekinci'de aldatan erkeği savundu: Aldatmak erkeğin...

İhanete alkış tutular! Kibariye 'erkek yapar' dedi! Tuğba Ekinci'de aldatan erkeği savundu: Aldatmak erkeğin...

Ünlü arabesk şarkıcısı Kibariye geçtiğimiz yıllarda bir erkeğin aldatması hakkında, 'gözümle görürsem inanırım, bir günlük kaçamak için boşanmam, erkek yapar' açıklaması yapmıştı. O sözlere ise Tuğba Ekinci şaşırtan açıklamalarıyla destek verdi.

Yaşam

28.05.2024, 11:18

Türkiye'nin başarılı sanatçılarından olan 63 yaşındak, Kibariye lakaplı Bahriye Tokmak, eşi Ali Küçükbalçık ile olan evliliklerine devam etmekte.

Ünlü şarkıcı bir televizyon kanalına telefon bağlanıtısı gerçekleştirmiş, canlı yayında, "Ben gözümle görmedim, belki iş arkadaşıdır. Günaha giremem. Gözümle görürsem, öyle inanırım. Görüntülerdeki o mu, bilmiyorum. Görüntüler çok net değil, bilemiyorum. Genel konuşacağım, yanlış anlaşılmasın... Bütün erkekler eşlerini aldatıyor. Tabii ki bu görüntüleri Ali’ye soracağım. Ali, evine çok bağlıdır. Ama bunu gözümle görürsem işler değişir. Bana orijinal delil lazım. Ben gözümle görmediğim sürece inanmam. Bu yuvayı 24 sene boyunca ayakta tuttum. Bilmem neler için de yuvamı yıkamam." demişti. 

Böyle aşiret düğünü görülmedi: 1 ton et pişti kilolarca altın ve 4 milyon lira takıldı Böyle aşiret düğünü görülmedi: 1 ton et pişti kilolarca altın... Haberi Görüntüle

''HER ERKEK YAPAR''

Kibariye eşini çok sevidğini belirterek, ''Her erkek yapar, yapmayan yok. Önemli olan benim düzgün durmam, bana annem böyle öğretti. Ben kocasını, çocuklarını, torununu çok seven bir kadınım.'' demesi tepki toplamıştı.

Ünlü rapçi Çakal trafik kazası geçirdi! Hayranlarıyla ölümden dönen rapçinin aracı pert oldu! Ünlü rapçi Çakal trafik kazası geçirdi! Hayranlarıyla ölümden dönen rapçinin... Haberi Görüntüle

TUĞBA EKİNCİ'DEN ŞAŞIRTAN DESTEK

1999 yılında Ali Küçükbalçık ile dünyevine giren Kibariye'nin o sözlerine ise meslektaşı Tuğba Ekinci destek verdi. 

Pınar Kerimoğlu'nun youtube programına katılan Tuğba Ekinci, Kibariye'nin o sözlerine destek verdi. 

Tubğa Ekinci ise erkeklerin aldatmasını normal karşıladığını belirterek, ''Aldatan adam evdekine daha düşkündür, aldatmayan erkekte sorun vardır. Aldatmak erkeğin elinin kiridir! Erkek dediğin birazcık aldatabilir.'' ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading