Yandex Metrica

İbrahim Kutluay ve eşi Edvina Sponza'nın ''mahallemden defol git'' kavgası sonrasında akılalmaz gelişme! Sokak ortasında kavga sonrası ''asla olmaz'' demişlerdi.

İbrahim Kutluay ve eşi Edvina Sponza'nın ''mahallemden defol git'' kavgası sonrasında akılalmaz gelişme! Sokak ortasında kavga sonrası ''asla olmaz'' demişlerdi.

Türkiye'nin en başarılı basketbolcularından olan İbrahim Kutluay'ın 11 yıldır ilişkisi olduğu EdvinaSponza ile sokakta karşılaşmış ve biribirlerine hakaret ederek bağıra çağıra kavga etmişlerdi. Çiftin ilişkisinde yeni bir gelişme yaşandı. Çiftin ''asla olmaz'' dediği ilişki yeniden başladı.

Yaşam

19.05.2024, 00:06

Milli Basketbolcu İbrahim Kutluay 2005 yılında eski eşi Demet Şener ile dünya evine girmiş çiftin İrem ve Ömer adında iki çocukları olmuştu.

Demet Sağıroğlu, Amerika'dan yazdığı mesajla milyonlara rezil oldu: Kuzu ve dana etini afiyetle yiyor! Demet Sağıroğlu, Amerika'dan yazdığı mesajla milyonlara rezil oldu: Kuzu ve... Haberi Görüntüle

11 YILLIK SEVGİLİSİ ARASINDA SORUNLAR BİTMİYOR

2018 yılında eşi ile yolları ayıran Kutluay, 11 yıldır da ayrılıp barıştığı sevgilisi Edvina Sponza ile arasında yaşadıkları gündeme bomba gibi düşmüştü.

Bir deri bir kemik kaldı! Prenses Kate'yi Wimbledon Tenis Turnuvası'nda görenler tanıyamadı! Bir deri bir kemik kaldı! Prenses Kate'yi Wimbledon Tenis Turnuvası'nda... Haberi Görüntüle

SOKAK ORTASINDA BAĞIRA ÇAĞIRA KAVGA 

İkilinin geçtiğimiz ay Bebek Sahil'de karşılaşmış, kuaför çıkışı Sponza'yı gören Kutluay ise ''ne işin var burada?'' diyerek sinirlenmişti. 

İkili arasında küfürlü atışmalar yaşanmış daha sonrasında ise "Defol git, mahallemde ne işin var" diyerek sokak ortasında çığlık çığlıpa kavgaya tutuşmuşlardı.

Sponza ise; "Sana mı soracağım, asıl sen git" diyerek karşılık vermişti. Olayı doğrulayan Sponza ise "Maalesef doğru. Böyle bir şey oldu" demişti. 

Magazin dünyasında bomba patladı! Demet Akalın ve Seren Serengil arasında kaos: Başkası olma kendin ol... Magazin dünyasında bomba patladı! Demet Akalın ve Seren Serengil arasında... Haberi Görüntüle

''ASLA BİRLİKTE OLMAM'' DEMİŞTİ

Sponza'ya muhabirler ise; ''yeniden birlike olur musunuz?'' sorusuna ''Asla'' yanıtını vermişti. 

İbrahim Tatlıses'in ameliyat sonrası ilk isteği o oldu! Doktoru tüm gerçekleri anlattı: Karşımızda iki azrail vardı... İbrahim Tatlıses'in ameliyat sonrası ilk isteği o oldu! Doktoru tüm... Haberi Görüntüle

ÇİFTİN YOLLARI YENİDEN KESİŞTİ

İbrahim Kutluay ve Sponza ikilisinden fhlaş bir haber duyuldu. Çiftin geçtiğimiz günlerde Bebek Parkında yürüyüşe çıktığı ve yeniden mutlu bir şekilde kaldıkları yerden devam ettikleri dikkat çekti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading