Yandex Metrica

Hülya Koçyiğit bilinen büyük yanlışı düzeltti! Meğer ünlü güzellik yarışmasının kazananı o değilmiş!

Hülya Koçyiğit bilinen büyük yanlışı düzeltti! Meğer ünlü güzellik yarışmasının kazananı o değilmiş!

Türkiye'nin başarılı oyuncularından olan Yeşilçam'ın ünlü yıldızı Hülya Koçyiğit ''Kültür Yolu Festivali'' kapsamında Şanlurfalı vatandaşlarla bir araya geldi. Ünlü oyuncu yıllar sonra ilk kez yanlış bilinen bir olayın gerçeğini açıkladı. 

Yaşam

27.05.2024, 16:22

Yeşilçam'ın güzllerinden olan Türkiye'nin vazgeçilmez film artistlerinden Hülya Koçyiğit, Gülşah, Kezban Pariste, Gelin, Beyoğlu Güzeli, Zeyno, Sezercik Aslan Parçası gibi filmlerde rol almıştı.

Küslük bitti eski dostluk tekrar başladı! Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses'ten barışma pozu! Küslük bitti eski dostluk tekrar başladı! Yıldız Tilbe ve İbrahim... Haberi Görüntüle

ŞANLIRFALU VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

76 yaşındaki ünlü oyuncu Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Sinema Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ''Kültür Yolu Festivali'' kapsamında Urfalı vatandaşlarla bir araya geldi. 

Halk tarafından sevilem için çok çabaladığını belirten ünlü oyuncu Koçyiğit, ''Hayat, birbirimizi anladıkça, bir arada oldukça, birbirimize sevgimizi gösterebildikçe güzelleşiyor. Hepiniz hoş geldiniz, çok mutluyum. İyi ki beni davet ettiniz. Tabii ki Şanlıurfa'ya ilk gelişim değil. Defalarca bu kenti ziyaret ettim. En son geldiğimde de Göbeklitepe'yi ziyaret etmek nasip olmuştu ama tekrar geleceğim. Bu sefer de Karahantepe için geleceğim, orayı da çok merak ediyorum. Fırsat buldukça zaten geliyorum. Gerçekten Şanlıurfa çok bereketli bir şehir çok severek geldiğim bir şehrimiz, iyi ki buradayım.'' dedi.

Ayrıca ünlü oyuncu Koçyiğit, intternette yazan yanlış bir bilgi olduğunu belirterek doğrusunu açıkladı.

Eski Masterchef yarışmacısı hayatını kaybetti! 24 saatlik savaş ölümle bitti! Eski Masterchef yarışmacısı hayatını kaybetti! 24 saatlik savaş ölümle bitti! Haberi Görüntüle

O YARIŞMANIN KAZANANI AJDA PEKKAN'MIŞ

Koçyiğit, Metin Erksan'ın ricası üzerine SES Dergisi yarışmasına katıldığını belirterek, "İnternette yarışmayı kazandığım yazıyor ama bu yanlış. Yarışmayı Ajda Pekkan kazandı" dedi.

Yıllar önce Hollywood'tan teklif aldığını belirten ünlü oyuncu, "Festivallere bazı insanları yolluyorlar yeni yetenekleri keşfetmek için, artist ajanı diyorlar onlara, 'Susuz Yaz’ı seyrettikten sonra benimle tanışmak istediler ve bana bir teklifte bulundular. 16 yaşındaydım, böyle bir maceraya girebilecek bir cesaretim yoktu. Reddetmek durumunda kaldım" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading