Yandex Metrica

Hafta sonu at yarışları var mı, yok mu? 30-31 Mart Cumartesi-Pazar TJK at yarışları neden yok?

Hafta sonu at yarışları var mı, yok mu? 30-31 Mart Cumartesi-Pazar TJK at yarışları neden yok?

Pek çok kişinin yakından takip ettiği TJK at yarışları seçimin olduğu hafta yapılıp yapılmayacağı merak konusu. At yarışı meraklıları Hafta sonu at yarışları var mı, yok mu? 30-31 Mart Cumartesi-Pazar TJK at yarışları neden yok? sorularına yanıt aramaya başladı. 

Yaşam

31.03.2024, 14:37

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından organize edilen at yarışlarına pek çok kişi ilgi gösteriyor. At yarışları ise belli bir takvime göre düzenleniyor. 31 Mart 2024 yerel seçimlerde at yarışlarının yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu oldu. Vatandaşlar Hafta sonu at yarışları var mı, yok mu? 30-31 Mart Cumartesi-Pazar TJK at yarışları neden yok? sorularına şimdiden yanıt aramaya başladı.

Ceyda Düvenci geçen yıl boşandığı eski eşi ile aşk yaşıyor! Güçlü Mete kim, evli mi? Ceyda Düvenci geçen yıl boşandığı eski eşi ile aşk yaşıyor!... Haberi Görüntüle

31 MART PAZAR SEÇİM GÜNÜ AT YARIŞLARI VAR MI?

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) resmi internet sitesinden koşu takvimine bakıldığında 31 Mart Pazar günü için kayıt bulunamadığı bilgisi yer alıyor. Aynı şekilde 30 Mart Cumartesi günü içinde yarış kaydı görünmüyor. https://www.tjk.org/TR/yarissever/Info/Page/GunlukYarisProgrami# adresine giderek yarış takvimi sorgulaması yapabilirsiniz. 

at_yarışları31_mart_seçim_günü_var_mı_yok_mu.JPG

at_yarışları31_mart_seçim_günü_var_mı_yok_mu (2).JPG

18 Nisan Adana Ferhat Göçer konseri saat kaçta başlayacak? Konser nerede yapılacak? 18 Nisan Adana Ferhat Göçer konseri saat kaçta başlayacak? Konser... Haberi Görüntüle

TJK NEDİR?

Türkiye'de, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın belirli sürelerle yenilediği bir sözleşmeden aldığı yetkiyle at yarışları düzenleme ve müşterek bahis organizasyonu hususunda yetkili tek kurumdur.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Loading