Yandex Metrica

Günlerdir konuşulan göğüs dekoltesine Banu Alkan'dan ilginç yorum! Serenay Sarıkaya'yı sosyal medya hesabından eleştirdi!

Günlerdir konuşulan göğüs dekoltesine Banu Alkan'dan ilginç yorum! Serenay Sarıkaya'yı sosyal medya hesabından eleştirdi!

Geçtiğimiz günlerde Amerika'nın New York kentinde 'GQ Küresel Yaratıcılık Ödülü'nün sahibi olan Serenay Sarıkaya'nın törende giydiği derin göğüs dekolteli elbisesi olay oldu. Ünlü oyuncu sosyal medya da eleştiri yağmuruna tutulurken Banu Alkan ise Sarıkaya'nın elbisesini eleştirdi.

Yaşam

04.05.2024, 20:38

'Şahmaran', 'Aile', 'Adanalı', 'Medcezir' gibi tanınan bir çok projede rol almış 31 yaşındaki ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Amerika'nın New York kentinde düzenlenen GQ Yaratıcılık Ödül Töreni'ne katıldı.

Sergen Yalçın ile sevgili olduğu iddia edilmişti! Melisa Döngel yeni bir isimle daha anılınca kendini tutamadı: 40 kere söylerseniz... Sergen Yalçın ile sevgili olduğu iddia edilmişti! Melisa Döngel yeni... Haberi Görüntüle

DEKOLTELİ ELBİSESİ OLAY OLDU

Amerika'da düzenlenen etkinliğe katılan ünlü oyuncu Sarıkaya ise GQ Türkiye Yaratıcılık Ödülü'nün sahibi oldu.

Sarıkaya etkinliğe dağınık saçları, derin göğüs dekolteli uzun siyah elbisesi ile katıldı. Ancak ünlü oyuncu geceye ödül almasıyla değil dekoltesi ile damga vurdu ve sosyal medya da elelştiri oklarının hedefi haline geldi. 

Ünlü diziden hayranlarını üzen haber! Reyting rekorları kıran dizinin final tarihi belli oldu! Ünlü diziden hayranlarını üzen haber! Reyting rekorları kıran dizinin final... Haberi Görüntüle

BANU ALKAN'DAN SARIKAYA'YA ELEŞTİRİ

Ünlü oyuncunun tarzı sosyal meday da eleştiri yağmuruna tutulurken, göğüslerindeki silikonda ünlü oyuncu Banu Alkan'ın dikkatinden kaçmadı.

Alkan sosyal medya hesabı instagram üzerinden Serenay Sarıkaya'nın göğüs silikonlarına yorum yaptı. Alkan; 'Göğüsler silikon olmasaydı keşke. Silikonlar karizmayı bozuyor ne yazık ki' diyerek ünlü oyuncuyu eleştirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading