Yandex Metrica

Güngören'de pitbull köpeğinin saldırısına uğrayan mağdur suç makinesi çıktı! 2'si de tutuklandı

Güngören'de pitbull köpeğinin saldırısına uğrayan mağdur suç makinesi çıktı! 2'si de tutuklandı

İstanbul'un Güngören ilçesinde sokak üzerinde pitbull saldırısına uğrayan Yusuf Tekin hastaneye gidince 23 suç kaydı olduğu ve gasp suçundan arandığı belirlendi.

Yaşam

23.01.2024, 19:02

İstanbul'da yaşanan son pitbull saldırısında yeni gelişme yaşandı. Saldırıda yaralanan Yusuf Tekin'in çok sayıda ağır suça karıştığı öğrenildi. Polis, tedavisinin ardından Yusuf Tekin'i ve pitbull sahibi Hüseyin Hakan Aksu'yu gözaltına aldı. İki şüpheli de sevk edildikleri adliyede mahkemece tutuklandı.

İbrahim Tatlıses yoğun bakıma kaldırıldı! İbrahim Tatlıses yoğun bakıma kaldırıldı! Haberi Görüntüle

İKİSİ DE SUÇ MAKİNESİ

DHA'nın haberine göre, Güngören'de geçen çarşamba günü Yusuf Tekin, sokak üzerinde ağızlıksız gezdirilen pitbullun saldırısına uğradı. Bacağından yaralanan Tekin, tedavi için hastaneye gidince 23 suç kaydı olduğu ve gasp suçundan arandığı öğrenildi. Polis ekipleri Yusuf Tekin'i gözaltına aldı. 9 suç kaydı olduğu belirlenen pitbullun sahibi Hüseyin Hakan Aksu da gözaltına alındı.

Barış Alper Yılmaz ile adı anılmıştı! Şeyma Subaşı 'Yine aşık oldum' diyerek itiraf etti! Barış Alper Yılmaz ile adı anılmıştı! Şeyma Subaşı 'Yine aşık... Haberi Görüntüle

KÖPEĞİN SAHİBİ DE TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler Yusuf Tekin gasp suçundan, Hüseyin Hakan Aksu ise kasten yaralama suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Pitbull ise belediye ekipleri tarafından barınağa götürüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading