Yandex Metrica

Gülten Dümen kimdir, kaç yaşında?

Gülten Dümen kimdir, kaç yaşında?

Geçtiğimiz yıllarda koronavirüs nedeniyle 92 yaşında hayatını kaybeen nlü psikiyatr ve yazar Haydar Dümen'in eşi Gülten Dümen'in adı bu kez de dolandırıcılık olayı ile anıldı. Maddi sıkıntı yaşadığı iddia edilen Gülten Dümen'in tefecilere 5 katlı taşınmazını kaptırdığı öğrenildi. Polislerin opeasyonu ile tefeciler gözaltına alındı. Peki Gülten Dümen kimdir, kaç yaşında?

Yaşam

22.05.2024, 17:35

İstanbul Silivri'de tefecilik operasyonunda 5 kişi tutuklandı. Operasyonun detaylarında ise Haydar Dümen'in eşi Gülten Dümen'in de adı geçti. Gülten Dümen'in tefecilere gayrimenkulünü kaptırdığı iddia edildi. İddialara göre maddi sıkıntı çeken Gülten Dümen Beyoğlu'nda bulunan 5 katlı taşınmazını satmak isterken tefecilere bulaştı. Tefeciler Gülten Dümen'in taşınmazına el koydu. Polis tefecileri gözltına aldı. Gülten Dümen'in tefecilere kaptırdığı gayrimenkulünün ise başka şahısların üzerine geçirildiği öğrenildi.

19 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 19 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

GÜLTEN DÜMEN KİMDİR?

Gülten Dümen 92 yaşında hayatını kaybeden  psikiyatr ve yazar Haydar Dümen'in eşidir.

1963 yılında Mersin'de doğan Gülten Dümen 61 yaşındadır.

Mersin'de ilk, orta ve lise eğitimini tamamlayan Gülten Dümen daha sonra İstanbul'a üniversite eğitimi için geldi. 

İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun olan Gülten Dümen Televizyon Haberciliği ve Programcılığı (TVJ) Bölümünü de bitirmiştir.

Devamında ise Üsküdar Üniversitesi'nde Klinik Psikolog olarak Yüksek Lisansını tamamlamıştır. 

Gül Dümen 1993 yılında kendisinden 35 yaş büyük ünlü psikiyatr ve yazar Haydar Dümen ile evlenmiştir.

Haydar Dümen'in vefatının ardından 100 milyon liralık gayrimenkulün akıbeti çok konuşulmuştu.

Dümen'in Cihangir'deki daire ve binalarını ölmeden önce yakından tanıdığı bir emlakçıya devrettiği ancak emlakçının vefatı üzerine bu malların varislerine geçtiği iddia edilmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading