Yandex Metrica

Gökhan Özen'den hayranlarını üzen haber! Doktorlardan ünlü şarkıcıya yasak!

Gökhan Özen'den hayranlarını üzen haber! Doktorlardan ünlü şarkıcıya yasak!

Geçitğimiz günlerde estetikli halleriyle gündemden düşmeyen Gökhan Özen, konser sonrası enfeksiyon geçirdiğini ve durumunun ciddi olduğunu açıkladı. Ünlü şarkıcıya ise doktorlar temas yasağı getirdi.

Yaşam

14.03.2024, 16:10

Türkiye'nin sevilen şarkıcıları arasında yerini alan ''Ne Fark Eder'', ''Budala'', ''Aramazsan Arama'', ''Bize Aşk Lazım'', ''Benden Sorulur'' gibi ünlü şarkıları seslendiren 44 yaşındaki ünlü arkıcı Gökhan Özen sosyal medya hesabından hayranlarını üzen bir paylaşımda bulundu.

Magazin yaparken magazinlik oldular! Ünlü sunucular canlı yayında birbirine girdi! O anlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı! Magazin yaparken magazinlik oldular! Ünlü sunucular canlı yayında birbirine girdi!... Haberi Görüntüle

KONSER SONRASI ENFEKSİYON KAPTI

Özen İzmir konserinden sonra ciddi bir enfeksiyon rahatsızlığı geçirdiğini belirten bir mesajı instagram hesabı üzerinden duyurdu.

Gazetecilerden kaçacak delik aradı! Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu sevgilisiyle yakalandı! Gazetecilerden kaçacak delik aradı! Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu sevgilisiyle... Haberi Görüntüle

 DOKTROLARDAN ''TEMAS'' YASAĞI

Özen'in doktorları imza günü öncesi ve sonrasında kimseyle temas etmemesi gerektiğini vurguladığını ve durumunun ciddi olduğunu açıkladı. 

Özen yaptığı paylaşımda; ''İzmir konserinin ardından son 3 gündür ciddi bir enfeksiyonla yatıyorum. Doktorlarımızdan kesin bir uyarı aldım. İmza günü olarak yüzlerce kişi ile temas kurmam artık yasaklandı. Kuruçeşme konserlerinde de yaşadığım bu enfeksiyonların salgın hastalıklardan kaynaklandığı ve temasla bulaştığını açıkladılar. Konserlerimden sonra sevenlerimle saatlerce fotoğraf çektirmeyi severek zevkle yapıyorum ama konser sonrası terim soğumadan gerçekleşen bu kulis seanslarında, en az saatlerce yüzlerce kişiyle temas halinde olmanın beni 2. kez yataklara düşürdüğü bu günlerde, doktorlarımdan kesin talimat var. Bu temasları üzülerek sonlandırıyoruz. Temmuz-Ağustos ayları dışında sağlık sebeplerinden dolayı kulis yapamayacağız. Sevenlerime bildirmek isterim." dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading