Yandex Metrica

Gibi dizisi Türkan kimdir? Yılmaz'ın sevgilisi Türkan'ın gerçek adı ne?

Gibi dizisi Türkan kimdir? Yılmaz'ın sevgilisi Türkan'ın gerçek adı ne?

Exxen platformunun sevilen dizisi Gibi 5. sezon bölümüyle yeniden izleyicileriyle buluştu. 8 Mart'ta yayınlanan ilk bölümün ardından 5. sezon 2. bölüm 15 Mart Cuma günü yayınlandı. Dizide Yılmaz'ın ayrıldığı sevgilisi Türkan'ın kim olduğu ise merak konusu oldu. Ekran başındakiler Gibi dizisi Türkan kimdir? Yılmaz'ın sevgilisi Türkan'ın gerçek adı ne? sorularına yanıt aramaya başladı.

Yaşam

27.04.2024, 11:19

Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın başrollerinde yer aldığı Gibi dizisi 5. sezon bölümleriyle yeniden yayınlandı. 8 Mart'ta gösterime giren dizide 2. bölüm yayınlandı. Diziye dahil olan yeni konuk oyuncular ise izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Dizide Yılmaz'ın ayrıldığı kız arkadaşı Türkan karakterini canlandıran oyuncunun kim olduğu merak ediliyor.

Ünlü diziden hayranlarını üzen haber! Reyting rekorları kıran dizinin final tarihi belli oldu! Ünlü diziden hayranlarını üzen haber! Reyting rekorları kıran dizinin final... Haberi Görüntüle

GİBİ DİZİSİ TÜRKAN KİMDİR?

Gibi 5. sezon 2. bölüm 15 Mart'ta ekranlara geldi. Dizinin başlangıcında Yılmaz'dan ayrılma kararı veren Türkan'ın kim olduğu merak konusu oldu. Gibi dizisinde Türkan karakterini genç oyuncu Gökçe Aydın oynamaktadır. Gökçe Aydın pek çok dizide rol almıştır. 

Survivor'ı bitirecek skandal! Gelen haber izleyicileri şoke etti: Yarışmacının hamile olduğu ortaya çıktı! Survivor'ı bitirecek skandal! Gelen haber izleyicileri şoke etti: Yarışmacının hamile... Haberi Görüntüle

GÖKÇE AYDIN KİMDİR?

İstanbul'da1996 yılında dünyaya gelen Gökçe Aydın İzmir Ege üniversitesinde lisan sğitimini tamamladı. Yüksek lisans eğitimini ise Ege üniversitesinde Tarım Bölümünü ve Bahçe Bitkileri alanında yaptı.

Gökçe Aydın oyunculuk eğitimine Yaratıcı Drama İzmir Playback Tiyatro Topluluğu'nda başladı.

Şuan Ateş Menajerlik ile çalışarak kariyerinde ilerliyor. Oyunculuk yapmanın yanı sıra temel diksiyon ve oyunculuk eğitimleriyle kendini geliştirmeye devam ediyor.

Masumlar Apartmanı, Tutunamayanlar, Canevim, 4N1K: Yeni Başlangıçlar gibi pek çok popüler yapımda rol almıştır. 

Akbank, Korkmaz, Bosch, Lays, Sprite gibi reklam projelerinde yer aldı. 

Ameliyat öncesi son pozlar! İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli ikiz bebeklerini paylaştı! Ameliyat öncesi son pozlar! İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli ikiz... Haberi Görüntüle

GİBİ HANGİ GÜN YAYINLANIYOR?

Gibi dizisi her Cuma günü yeni bölümleriyle Exxen'de yayınlanıyor. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Loading