Yandex Metrica

Ameliyat öncesi son pozlar! İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli ikiz bebeklerini paylaştı!

Ameliyat öncesi son pozlar! İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli ikiz bebeklerini paylaştı!

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, 2021 yılında Yasemin Şefkatli ile dünyaevine girmiş, Ocak ayında doğan ikiz bebekleri ile birlikte sosyal medya hesaplarından yeni pozlarını paylaştı.

Yaşam

26.04.2024, 21:28

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses 2021 yılında Yasemin Şefkatli ile dünyaevine girmiş, 22 Ocak günü ise çiftin ikiz bebekleri İbrahim Ayel ve Sinan Emir dünyaya gelmişti.

Ancak çiftin ikiz bebeklerinden İbrahim Ayel'in kalbinde oluşan sorun nedeniyle acil ameliyata alınmıştı.

Survivor değil boks maçı! Eleme adayları saç baş birbirine girdi! Survivor All Star'da elenen yarışmacı söyledikleriyle pes dedirtti! Survivor değil boks maçı! Eleme adayları saç baş birbirine girdi!... Haberi Görüntüle

İKİNCİ KEZ AMELİYAT OLACAK

Sağlık durumu iyi olan ve hastaneden ayrılan bebekler ile anneliğin tadını çıkaran Yasemin Şefkatli, üzen bir haberi daha almıştı.

Şefkatli'nin İbrahim Ayel'in ikinci bir ameliyat daha olacağını sosyal medya hesabında nsevenlerine  "Evet dün bu konuyu konuşamadık. Ayel'i dün doktoru çok iyi gördü. Bu ay sonu operasyonu var. Bu bir süreç ve her şey güzel gidecek inşallah ayrıca iyi ki varsınız" sözleriyle duyurmuştu.

Kerem Bürsin kaslı vücudunu sergiledi! Hayranları Yunan heykellerine benzetti! Kerem Bürsin kaslı vücudunu sergiledi! Hayranları Yunan heykellerine benzetti! Haberi Görüntüle

İKİZ BEBEKLERİYLE YENİ POZLAR 

Yasemin Şefkatli ise ikiz bebekleri ile birlikte sevenlerine yeni fotoğraflarını paylaştı.

Siyah beyaz fotoğrafarla paylaşım yapan Şefkatli, "Siyah beyaz serimiz beğeniye sunulmuştur" notu ile hayranlarının beğenisine dundu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading