Yandex Metrica

Sitede Ara

Genç oyuncunun hayranları şokta! Dünyaca ünlü yıldız gizlice evlendi!

Genç oyuncunun hayranları şokta! Dünyaca ünlü yıldız gizlice evlendi!

Enola Holmez ve Stranger Things karakterini canlandıran 20 yaşındaki ünlü oyuncu Millie Bobby Brown Jake Bongiovi ile gizlice evlendiği öğrenildi. 

Yaşam

25.05.2024, 17:59

Damsel, Enola Holmes, Narnia Günlükleri, Stranger Things, Godzilla vs. Kong gibi projelerde yer almış 20 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Millie Bobby Brown, Jon Bon Jovi'nin oğlu Jake Bongiovi ile 1 yıl önce nişanlanmıştı.

Ünlü sanatçı Millie Bobby Brown, "Seni şimdilik üç yazdır seviyorum, bütün yazlar boyunca sevmek istiyorum" demişti. 

Gülse Birsel  arabesk rapçileri yerden yere vurdu! 'Doktora gidin, problem sizde' diyerek eleştirdi! Gülse Birsel arabesk rapçileri yerden yere vurdu! 'Doktora gidin, problem... Haberi Görüntüle

GİZLİCE EVLENDİLER

Nişanlılık süreçlerini ise ünlü çift evlilikle taçlandırdı. Millie Bobby Brown, Jake Bongiovi ile gizlice evlendikleri öğrenildi.

The Sun'da yer alan habere göre, çiftin geçtiğimiz hafta aile arasında sade bir törenle evlendikleri öğrenildi. 

Ünlü rockçı yıllar sonra görüntülendi! 'Şebnem Ferah müziği bıraktı mı?' sorularını yanıtladı Ünlü rockçı yıllar sonra görüntülendi! 'Şebnem Ferah müziği bıraktı mı?'... Haberi Görüntüle

AİLE ARASINDA NİKAH KIYDILAR

Çiftin nikah törenlerine ilişkin ise, "Yeminlerini ettikleri an, en yakınları ve ailelerinin de yanlarında olduğu son derece gösterişsiz, romantik bir olaydı" dedi.

Çiftin tüm evlilik işlemlerini tamamladıklarını belirten kaynak, “Bu yılın sonlarında ABD'de daha büyük bir tören yapmayı planlıyorlar ama artık yasal olarak evlendiler ve tüm evrak işlerini hallettiler." dedi.

Bobby Brown gerçek aşkını bulduğunu belirterek, "Anneme koşup 'Ondan gerçekten ama gerçekten hoşlanıyorum!' dedim" diyen Brown, "Tanıştıktan sonra birbirimizin yanından asla ayrılmak istemediğimizi biliyorduk. Nedenini tam olarak saptayamazsınız ama hayatınızın geri kalanını birlikte geçirmek istediğiniz kişinin o olduğunu bilmenin verdiği his bu" demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading