Yandex Metrica

Gelinim mutfakta kim altını aldı, birinci kim oldu? yarışmayı kim kazandı?

Gelinim mutfakta kim altını aldı, birinci kim oldu? yarışmayı kim kazandı?

Gelinim mutfakta kim altını aldı, birinci kim oldu? yarışmayı kim kazandı? Hafta içi her gün ekranlara gelen yemek yarışmasında altın için mücadele devam ediyor. Altını kim kazandı.

Yaşam

23.01.2024, 20:22

Gelinim Mutfakta çeyrek altını alan kim olduğu merak ediliyor. Hafta içi her gün ekrana gelen yemek yarışmasında her gün çeyrek altın için mücadele devam ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim birincisi kim  oldu? puan durumu ne durumda  Gelinim Mutfakta bugün altını kim aldı? Gelinim Mutfakta günün kazananı kim oldu? işte merak edilen detaylar..

İhanet iddiaları ortalığı karıştırdı! Ünlü oyuncu Rabia Soytürk aldatıldı! İhanet iddiaları ortalığı karıştırdı! Ünlü oyuncu Rabia Soytürk aldatıldı! Haberi Görüntüle

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinim Mutfakta'nın 26 Ocak 2023'de yayınlanan 1079. Bölümünde Hatice Karabulut, Olga Kabak, Rabia Döner ve Özlem Argün "Adana Kebap" için yarıştılar.

Böyle aşiret düğünü görülmedi: 1 ton et pişti kilolarca altın ve 4 milyon lira takıldı Böyle aşiret düğünü görülmedi: 1 ton et pişti kilolarca altın... Haberi Görüntüle

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

RABİA- 19

ÖZLEM- 17

HATİCE- 14

OLGA- 7

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading