Yandex Metrica

Sitede Ara

Fırat Tanış sevgilisi İklim Tamkan'a şiddet uyguladığı iddia edilmişti! Ünlü oyuncudan çarpıcı açıklama!

Fırat Tanış sevgilisi İklim Tamkan'a şiddet uyguladığı iddia edilmişti! Ünlü oyuncudan çarpıcı açıklama!

Ünlü oyuncu Fırat Tanış, 8 yıllık eşi Kübra Tanış ile yolları ayırdıktan sonra ünlü piyanist İklim Tamkan ile aşk yaşamaya başlamış ancak çiftin ilişkileri ise şiddet yüzünden son bulduğu iddia edilmişti. Ünlü oyuncu Fırat Tanış şiddet iddialarına ilişkin ilk kez açıklamalarda bulundu.

Yaşam

23.05.2024, 13:42

Geniş Aile dizisinde ''Koyu Bilal'' karakteri ile hafızalara kazınan 9 yaşındaki ünlü oyuncu Fırat Tanış, geçtiğimiz gün İstanbul Havaalanı'nda görüntülendi. Ünlü oyuncu Tanış Londra'dan geldiğini belirterek basın mensuplarıyla sohbet etti. 

Tanış, "Londra'dan oyundan geldim. Her şey yolunda. Oyunlar devam edecek. Tatil yapmayacağım" dedi.

Görenler 'vay vay' dedi! Kuyumcu dükkanı gibi altın taşıdı! Murat Övünç'ün gelinine taktığı altınlar dudak uçuklattı! Görenler 'vay vay' dedi! Kuyumcu dükkanı gibi altın taşıdı! Murat... Haberi Görüntüle

ŞİDDET İDDİALARINA AÇIKLIK GETİRDİ

Ünlü oyuncu Tanış'a geçtiğimiz aylarda sevgilisi ünlü piyanist İklim Tamkan ile yaşadığı şiddet olayları yüzünden ayrıldığı iddiaları soruldu. 

Ünlü piyanist Tamkan, sosyal meya hesabından psikolojik şiddete maruz kaldığını belirten paylaşımlarda bulunmuş, o paylaşıma ilişkin ise ünlü isim açıklamalarda bulundu.

6 Haziran 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 6 Haziran 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

''MÜMKÜN DEĞİL''

Fırat Tanış, "Ayrılık yaşadık ama böyle bir şey olması mümkün değil" dedi.

İklim Tamkan ise yaşadığı şiddete yönelik, "Yaşadığım bu tecrübe benim için 'yanlış bir seçimdi' deyip geçemeyeceğim kadar yıpratıcı ve ürkütücü, sürreal bir hikâyeye dönüşmüştür. Maruz kaldığım şiddet sarmalı bana, aileme ve yakın çevreme şu ana dek hiç karşılaşmadığımız, tanık olmadığımız tarifi ve tahmini mümkün olmayan hisler yaşatmış ve bizde derin yaralar açmıştır. Daima her türlü canlıya sevgi ve saygıyla yaklaşmayı ilke edinmiş biri olarak böylesi bir durumda toplumsal, ahlaki ve vicdani sorumluluk taşıdığımın farkındayım" demişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading