Yandex Metrica

Filiz Akın güzel haberi sosyal medyadan duyurdu: Artık evde devam edecek

Filiz Akın güzel haberi sosyal medyadan duyurdu: Artık evde devam edecek

Ünlü sanatçı Filiz Akın Sanatçı, sağlık durumuyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Filiz Akın,s ağlık durumu hakkında yaptığı açıklamada ilaçlar nedeniyle gününün 8 saatini hastanede geçtiğini belirterek, "Şu anda ilacı ve tedaviyi evde alabileceğim" ifadelerini kullandı.

Yaşam

30.03.2024, 20:37

Yeşilçam'ın efsane isimleri arasında yer alan ve uzun zamandır sağlık problemi yaşayan usta sanatçı Filiz Akın, hem kulağının üst kısmındaki kanserli doku hem de ses tellerindeki sorunlar için bıçak altına yatmıştı.

Tedaviden olumlu sonuç alabilmek için sürekli hastaneye gitmek zorunda kalan Filiz Akın, sosyal medya üzerinden son sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Sağlık durumu hakkında detalı bilgi veren Filiz Akın, paylaştığı videonun altına şu notu düştü:

İngiliz Kraliyet ailseinin bahtsız gelini Kate Middleton'dan haber var! Kansere yakalanan prensesin sağlık durumu açıklandı! İngiliz Kraliyet ailseinin bahtsız gelini Kate Middleton'dan haber var! Kansere... Haberi Görüntüle

"TEDAVİYİ EVDE ALABİLECEĞİM"

"Bence iyi haber! Konsültasyonlar neticesi hastanede iyileşmem için günlerce almam gereken serumla verilen ilaç yüzünden 8 saatim hastanede geçiyordu. Şu anda ise ilacı ve tedaviyi evde alabileceğim.''

''ON GÜNÜM DAHA VAR SANIRIM''

''Boğazda oluşan bakteriyel bir oluşumun yok edilmesi için bir on günüm daha var sanırım.'' diyen Akın, ''Hepimize olabildiğince iyi bir hafta diliyorum." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Yaşam


Loading