Yandex Metrica

Fenomen Yazgül, Esra Ezmeciye anlattıklarıyla kan dondurdu! Ezmeci 'tövbe tövbe' diyerek yayının sesini kesti!

Fenomen Yazgül, Esra Ezmeciye anlattıklarıyla kan dondurdu! Ezmeci 'tövbe tövbe' diyerek yayının sesini kesti!

Beyaz TV ekranlarında Esra Ezmeci'nin sunumuyla ekranalra gelen Yeni Baştan programına katılan TikTok fenomeni Yazgül anlattıklarıyla şaşkınlık yarattı. Daha önce de Esra Erol'a katılan Yazgül'ün anlattıkları Ezmeci'nin yayının sesini kısmasına neden oldu.  

Yaşam

26.04.2024, 13:08

ATV'nin ünlü programını sunan ve ilk olarak Esra Erol'a çıkan Tiktok fenomeni Yazgül, şimdi ise Beyaz TV'de Esra Ezmeci ile Sil Baştan programına katıldı. 

Önce aşklarını duyurdu sonra davalık oldu! Yılmaz Erdoğan sevgilisi Cansu Taşkın'a açacağı davanın nedeni belli oldu! Önce aşklarını duyurdu sonra davalık oldu! Yılmaz Erdoğan sevgilisi Cansu... Haberi Görüntüle

'TEK SUÇUM GÜZEL OLMAK'

TikTok'ta fenomen olan Yazgül programada uğradığı tacizi bir bir anlattı. Yazgül, ''tek suçum güzel olmak, eltimin felçli olan kocası tarafından tacize uğradım'' diyerek, herşeyi açık açık anlattı.

İbrahim Tatlıses sinirden küplere bindi! Mustafa Keser'in o sözlerine daha fazla dayanamayarak ağzına geleni söyledi! İbrahim Tatlıses sinirden küplere bindi! Mustafa Keser'in o sözlerine daha... Haberi Görüntüle

EZMECİ YAYININ SESİNİ KAPATTI

Yazgül ''sarılmaya kalktı'' dedikten sonra fenomenin sesi yayından alındı ve Ezmeci ''tövbe tövbe neyse şaşırdık kesildi de orası.. o kadar açık konuşamıyoruz burada RTÜK var'' dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading