Yandex Metrica

Eski aşkını çok çabuk unuttu! Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör yeni aşkıyla görüntülendi!

Eski aşkını çok çabuk unuttu! Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör yeni aşkıyla görüntülendi!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Fatih karakerini canladnıran başrol oyuncusu Doğukan Güngör yeni aşkıyla birlikte görüntülendi. Sevgilisini öperken görüntülenen ünlü oyuncu ise muhabirlere videonun yayınlanmaması için dil döktü.

Yaşam

21.05.2024, 16:46

Hakim, Dilberay, Zümrüdüanka gibi dizilerde rol alan son olarak ise Show TV ekranlarında izlenme rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinde rol alan 27 yaşındaki ünlü oyuncu Doğukan Güngör magazin dünyasına bomba gibi düştü. 

Survivor Nagihan Karadere pes dedirtti! 10 kilo veren ünlü yarışmacının değişimi gündem oldu! Survivor Nagihan Karadere pes dedirtti! 10 kilo veren ünlü yarışmacının... Haberi Görüntüle

YENİ SEVGİLİSİYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Ünlü oyuncunun adı Sıla Türkoğlu ile anılmıl, dizi setinde çıkan kavgaları sonrasında yolları ayırmıştı.

Son olarak ise ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde ünlü dansçı Aleyna Yalçın ile görüntülendi. 

Yıldız Tilbe ile 15 yıl sonra barışmıştı! İbrahim Tatlıses'ten ünlü şarkıcıya büyük jest! Yıldız Tilbe ile 15 yıl sonra barışmıştı! İbrahim Tatlıses'ten ünlü... Haberi Görüntüle

YAYINLAMAYAIN DİYE YALVARDI

Ünlü oyuncu sevgilisi Yalçın'ı öperken görüntülenince ise sevgilisini iterek uzaklaştırdı. Ünlü oyuncu Güngör ise, "Bunu yayınlamayalım. Başka röportaj yapalım ama bunu yayınlamayalım" açıklamasında bulundu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading