Yandex Metrica

Eski aşıklar birbirine girdi! Yılmaz Erdoğan'ı yalanlayan Cansu Taşkın'dan şaşırtan açıklama!

Eski aşıklar birbirine girdi! Yılmaz Erdoğan'ı yalanlayan Cansu Taşkın'dan şaşırtan açıklama!

İnci Taneleri senaryosu ile gündeme gelen Yılmaz Erdoğan, geçtiğimiz aylarda Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı öğrenilmiş. Gizlice videolarının çekilmesinin ardından ise yolları ayıran çift mahkemelik olmuştu. Konuyla ilgili ise Cansu Taşkın, 'ilişkimiz iki günlük değildi' diyerek yeni bir açıklamada bulundu.

Yaşam

22.05.2024, 13:06

İnci Taneleri dizisi enaryosunu yazan ve aynı dizide oyunculuk yapan Yılmaz Erdoğan, ünlü sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın ile aşk yaşadıkları iddia edilmişti. 

Taşkın katıldığı bir programda Yılmaz Erdoğan ile 2 yıldır birlikte olduklarını açıklamıştı. Ağustos yayında tatile gittikleri görüntüler sosyal medyada yayınlanmış, o görüntüler sonrasında ise ünlü oyuncu sinirlerine hakim olamayarak Taşkın'a dava açmıştı. 

Bir deri bir kemik kaldı! Prenses Kate'yi Wimbledon Tenis Turnuvası'nda görenler tanıyamadı! Bir deri bir kemik kaldı! Prenses Kate'yi Wimbledon Tenis Turnuvası'nda... Haberi Görüntüle

''YAŞANDI VE BİTTİ'' DEMİŞTİ

Cansu Taşkın ile yakınlaşma görüntüleri sosyal medyada dolaşınca Yılmaz Erdoğan, "Geçtiğimiz yıl yaşanmış ve sona ermiş bir ilişki 'garip' bir şekilde gündeme geldi. Artık bu konunun kapatılmasını rica ediyorum. Kimseyi dava etmiyorum. Herkesin ve her şeyin sadece iyi yanlarını hatırlıyor, gerisini unutuyorum. Sevgilerimle..." demişti.

Deniz Akkaya davasında yeni gelişme! Kızının ifadesi ortaya çıktı! Annesi hakkında söyledikleri gündem oldu! Deniz Akkaya davasında yeni gelişme! Kızının ifadesi ortaya çıktı! Annesi... Haberi Görüntüle

''ÖZEL HAYATIMI KONUŞMADIM''

Son olarak ise ünlü sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan ile aşkı hakkında konuştu. Ünlü fenomen Taşkın, "Özel hayatımı özelimde yaşıyorum. Herkesin saygı duyması lazım. Hiçbir zaman ön planda tutmadım. Ön planda tutsaydım ilişki olduğu zaman yapardım. Özel hayatımı hiçbir zaman konuşmadım." dedi.

En acı veda! Oyuncu Akın Akınözü tabutun başında hıçkırıklara boğuldu! En acı veda! Oyuncu Akın Akınözü tabutun başında hıçkırıklara boğuldu! Haberi Görüntüle

''İKİ GÜNLÜK İLİŞKİ GİBİ GÖSTERİLDİ''

Cansu Taşkın'ın kız kardeşi Elif Vurgun'un gizlice ikilinin yakınlaşmasını videoya almasına sinirlenen Yılmaz Erdoğan hakkında, basın mensupları ''Görüntüler çıktıktan sonra Yılmaz Bey sizi aradı mı?' sorusunu sordu.

Ünlü fenomen Taşkın ise, "Bu özel hayatım. Konuşup konuşmamam kimseyi ilgilendirmiyor. Abartılacak bir durum yok. İki günlük gösterildiği için kardeşim çıkar konuşur, ağabeyim de konuşur. Sizin kızınıza da böyle ithamda bulunursa sizin aileniz de ayaklanır. Her görüntü izin alınarak, benim telefondan çekilir. Kardeşim kendi inisiyatifinde paylaştı. Özelde olan hiçbir şey paylaşılmadı. İki günlük ilişki gösterildi. Hiçbir zaman o tarz bir insan olmadım. Böyle gösterildiği için benim de ailem var. Herkes kendine gelsin.'' dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

2

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading