Yandex Metrica

Eser Yenenler'in diyeti çok konuşuldu! 3 haftada 138 kilodan bakın kaç kiloya düştü!

Eser Yenenler'in diyeti çok konuşuldu! 3 haftada 138 kilodan bakın kaç kiloya düştü!

Ünlü şovmen Eser Yenenler 2020 yılında başladığı diyetinden verim alamamıştı. Ancak Yenenler'in diyeti işe yaradı ve 3 haftada 8 kilo verdi.

Yaşam

20.03.2024, 01:47

''Çok Güzel Hareketler Bunlar'' programı ile büyük ses getiren ünlü şovmen Eser Yenenler, 2019 yılında Berfu Yenerler ile evlenmişti.

Tarz giyinmeyi onun sayesinde öğrendiler! Modaya yön veren dünyaca ünlü tasarımcı hayatını kaybetti! Tarz giyinmeyi onun sayesinde öğrendiler! Modaya yön veren dünyaca ünlü... Haberi Görüntüle

ANİDEN ZAYIFLMAYA KARAR VERMİŞTİ

Ünlü şovmen 2020 yılında, ''Ailenizin şişmanı zayıflıyor'' paylaşımıyla 90 günlük bir spor ve diyet programına başladığını duyurdu.

Yenerler, 2020 yılında kilo vermek istediğini belirterek; "Çocuk büyüdü, evlendik, evimiz güzel oldu, stres bitti. Artık konsantre bir şekilde bu işi halledeceğimiz döneme geldik" dedi.

24 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 24 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

KİLOSU NEDENİYLE HAYATINDA ZORLUKLAR YAŞADI

138 kilo olan ve 110 kiloya düşmek isteyen ünlü şovmenin, daha çok zayıflamak istediğini belirterek;  "Kilo vermek zorundayım çünkü çok kırıcı anlar yaşıyorum. 'Kırıcı' derken gerçek anlamda kırıcı... Oturmaya çalışırken koltuğu kırdım"  dedi.

İbrahim Tatlıses sinirden küplere bindi! Mustafa Keser'in o sözlerine daha fazla dayanamayarak ağzına geleni söyledi! İbrahim Tatlıses sinirden küplere bindi! Mustafa Keser'in o sözlerine daha... Haberi Görüntüle

3 HAFTADA 8 KİLO VERDİ

3 haftada 8 kilo verdiğini açıklayan ünlü şovmen 129 kiloya düştüğünü açıkladı. Yenerler; "Zayıflamak için her yolu denedim. Evlenip çocuk sahibi olduktan sonra aldığım 15 kilo var onu kesin vereceğim. Doktor kontrolünde tok tutma hissi veren bir iğne yaptırdım. Vücudum alerji yaptı. Tokluk hormonuna karşı alerjim varmış. Şimdi ben o açlığı yönetmeye çalışacağım." dedi.

Paris Hilton ikinci bebeğini kucağına aldı! Taşıyıcı anne yöntemiyle anne olan ünlü şovmen neden doğum yapamıyor? Paris Hilton ikinci bebeğini kucağına aldı! Taşıyıcı anne yöntemiyle anne... Haberi Görüntüle

27 YILDIR DİYET YAPIYOR

27 yıldır diyet yaptığını belirten Yenenler; ''Çok iştahlı biri değilim. Sistemi ortaokul yıllarında bozdum. 95 kilodan 75 kiloya düştüm. Bu yıl 27. yılım diyette! Bana 'şu kadar yiyeceksin' dendiğinde kısıtlandığımı hissediyorum. Şimdi yeni bir şey deniyorum iyi gidiyor." dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading