Yandex Metrica

Sitede Ara

İbrahim Tatlıses sinirden küplere bindi! Mustafa Keser'in o sözlerine daha fazla dayanamayarak ağzına geleni söyledi!

İbrahim Tatlıses sinirden küplere bindi! Mustafa Keser'in o sözlerine daha fazla dayanamayarak ağzına geleni söyledi!

Son zamanlarda oğlu Ahmet Tatlıses ile tartışma yaşayan İbrahim Tatlıses şimdi ise ünlü sanatçı Mustafa Keser'in sanatçılara yönelik sarf ettiği sözlere tepki gösterdi. Tatıses, ''sanatçılar için söyledikleri hadsizlik. Kör ol ama nankör olma” diyerek ünlü sanatçıyı eleştirdi.

Yaşam

30.04.2024, 12:07

Geçtiğimiz günlerde Mustafa Keser bir röportajında Orhan Gencebay ve Müslüm Gürses hakkında düşüncelerini dile getirmişti. 

79 yaşındaki ünlü snatçı Mustafa Keser ünlü ses sanatçıları hakkında, “Orhan Gencebay iyi bir müzisyendir ama iyi bir ses sanatçısı değildir. Müslüm Gürses Türkiye’nin en lezzetli seslerinden biridir ama hayatımda dinlemedim çünkü kötü okuyor” açıklamasında bulunmuştu.

Fahriye Evcen yazı getirdi! Kumsalda verdiği pozlarla adeta takipçilerini büyüledi! Fahriye Evcen yazı getirdi! Kumsalda verdiği pozlarla adeta takipçilerini büyüledi! Haberi Görüntüle

İBRAHİM TATLISES'TEN O SÖZLERE ELEŞTİRİ

Keser'in o sözleri sonrasında ise TV8'de yayınlanan Aramızda Kalmasın programına bağlanan İbrahim Tatlıses sinirlerine hakim olamadı. 

72 yaşınaaki İbrahim Tatlıses, Mustafa Keser'in o sözlerine, “Mustafa Keser’e sorun, onu da sahneye çıkaran kimmiş? Kanal 6’daki ‘İbo Şov’a çıkardım, oradan aldı yürüdü. Bana da zamanında konuşur gibi oldu ama ben

önlemimi aldım, konuşamaz.'' dedi.

Ufukta aşk mı var? Şarkıcı Hadise, Lucas Torreira ile aşk iddiaları hakkında konuştu: Lucas beni... Ufukta aşk mı var? Şarkıcı Hadise, Lucas Torreira ile aşk... Haberi Görüntüle

'NANKÖR İNSAN SEVMİYORUM'

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Keser hakkında gündemde kalmak için ünlü sanatçıları eleştirdiğini belirterek, ''Nankör insanı sevmiyorum. Çok iyi bir müzisyendir, onu inkar edemem. Ama tüm bu sanatçılar için söyledikleri hadsizliktir. Gündemde kalmak istediği için bunları yapıyor. Kişi olarak da haddini bilmeli. Hayatım boyunca nankör olmadım. Kör ol ama nankör olma. Ben nankörleri hayatım boyunca sevmedim.” dedi.

Survivor değil boks maçı! Eleme adayları saç baş birbirine girdi! Survivor All Star'da elenen yarışmacı söyledikleriyle pes dedirtti! Survivor değil boks maçı! Eleme adayları saç baş birbirine girdi!... Haberi Görüntüle

GENÇ SANATÇILARI ELEŞTİRMİŞTİ

Geçitğimiz günlerde ise Akşam'a röportaj veren Mustafa Keser, yeni nesil ünlü sanatçıları eleştirerek, “Gidip ense köklerine iki sille çekeyim. Fotoğraf çekmek isteyen hayranlarına, ‘Şimdi olmaz daha sonra’ diyorlar” ifadeleri kullanmıştı. 

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading