Yandex Metrica

Dünyaca ünlü şarkıcı havaalanında gözaltına alındı! Tüm konserleri iptal edildi!

Dünyaca ünlü şarkıcı havaalanında gözaltına alındı! Tüm konserleri iptal edildi!

Dünyaca ünlü Amerikalı rapçi Nicki Minaj, yanında bulundurduğu 'hafif uyuşturucuyu' ülkeden çıkartmaya çalıştığı gerekçesiyle Hollanda da gözaltına alındı. Ünlü şarkıcının Amsterdam Schipkol Havalimanı'nda gözaltına alınırken Manchester koneri iptal edildi.

Yaşam

27.05.2024, 13:57

Dünyaca ünlü Amerikalı rapçi Nicki Minaj, Hollanda'nın Amsterdam kenditnde koner için Schiphol Havalimanı'nda göz altına alındığı öğrenildi.  Tukah Taka, Bang Bang, Tusa, Barbie World, Everybody, Anaconda gibi şarkıları seslendiren ünlü sanatçı konser öncesi Hollanda'da polis merkezine götürüldü. 

Dans hocasıyla yakalandı! Can Yaman yeni aşkıyla dudak dudağa görüntülendi! Dans hocasıyla yakalandı! Can Yaman yeni aşkıyla dudak dudağa görüntülendi! Haberi Görüntüle

UYUŞTURUCUYU DIŞARI ÇIKARMAKTAN GÖZALTINA ALINDI

Ünlü şarkıcınının İngiltere'nin Manchester kentinde vereceği konserden önce yanında uyuşturucuyu ülke dışına çıkarmaya çalıştığı gerekçesiyle Hollanda polisi tarafından gözaltına alındı. 

Simge Sağın'dan Icardi'ye bir gönderme daha! Sosyal medyanın diline düştü: Ha gayret olacak bu iş... Simge Sağın'dan Icardi'ye bir gönderme daha! Sosyal medyanın diline düştü:... Haberi Görüntüle

PARA CEZASINA ÇARPTIRILDI

Manchester'deki konerleri iptal edilirken, Minaj'ın para cezasına çarptırıldığı ve yolculuğa devam edemeyeceği öğrenildi. 

Ünlü şarkıcı Minaj sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, havaalanı polisinin çantaasını aramak istediğini belirterek, "Şimdi esrar bulduklarını ve başka yetkililerin diğer hazır ruloları tartmak için buraya gelmesi gerektiğini söylediler." dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading