Yandex Metrica

Dünyaca ünlü aktör hırsızlar tarafından vahşice katledildi! Soygun sırasında vurularak öldürüldü!

Dünyaca ünlü aktör hırsızlar tarafından vahşice katledildi! Soygun sırasında vurularak öldürüldü!

Amerika Birleşik Devletleri'nde General Hospital adlı dizide rol alan Johnny Wactor, Los Angeles'te karşılaştığı soyguncular tarafından öldürüldü. Olayla ilgili ABD'li yetkilile soruşturma başlattı.

Yaşam

27.05.2024, 13:41

Amerika Birleşik Devletleri'nde uzun bir dönem General Hospital adlı pembe dizide rol alan ünlü aktör Johnny Wactor, Los Angeles'te hırsızları soygun sırasında gördüğü ve sonrasında engel olmak isterken vurulduğu öğrenildi.

Nusret, Yunan adası Mikonos'ta süper lüks villaya 3 milyon avro harcadı: Atina bu görüntüleri konuşuyor Nusret, Yunan adası Mikonos'ta süper lüks villaya 3 milyon avro... Haberi Görüntüle

SOYGUNCULAR TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

37 yaşınadaki ünlü aktör hakkında cumartesi gece 3 sıralarında bir araçtan katalitik konvertörü çalmaya çalışırken silahla vurularak öldüğü tespit edildi. 

Ünlü aktör hastaneye kaldırıldıktan sorna yaşamını yitirdiği öğrenilirken, şüphelilerin olay yerinden kaçtığı öğrenildi. 

Ünlü oyuncu Birce Akalay hastaneye kaldırıldı! O anlarda sevgilisi Hakan Kurtaş ise bakın ne yaptı! Ünlü oyuncu Birce Akalay hastaneye kaldırıldı! O anlarda sevgilisi Hakan... Haberi Görüntüle

MENAJERİ ÖLÜMÜNÜ DOĞRULADI

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Wacktor'un menajeri DAvid Shaul ise ölümü doğrulayarak,  "Johnny Wactor muhteşem bir insandı. Sadece mesleğine kendini adamış yetenekli bir oyuncu değil, aynı zamanda onu tanıyan herkese gerçek bir ahlaki örnek. Çok çalışmanın, azmin ve asla pes etmeme tavrının arkasında duruyoruz"  dedi.

Genaral Hospital dizisi ise ünlü aktörün ölümüne ilişkin bir mesaj yayınlayarak, “Tüm General Hospital ailesi, Johnny Wactor'un zamansız vefatını duyunca çok üzüldü. Kendisi gerçekten eşsiz biriydi ve her gün birlikte çalışmaktan büyük keyif alıyorduk. Bu zor dönemde düşüncelerimiz ve dualarımız sevdikleriyle birlikte" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading