Yandex Metrica

Dilan Polat ile Nez Demir davası görüldü! Duruşma boyunca ağlayan ikili hakkında hakim son kararını verdi!

Dilan Polat ile Nez Demir davası görüldü! Duruşma boyunca ağlayan ikili hakkında hakim son kararını verdi!

Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve Nez Demir arasında görülen hakaret davası sonucu karar bağlandı. Davanın hakimi Dilan Polat'ın ve Nez Demir duruşma boyunca ağladı ve Polat'ın şikayeti geri çekmesi üzerine dava düştü.

Yaşam

14.04.2024, 13:24

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla gündeme gelen Dilan Polat ve Engin Polat çifti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü fenomen Polat'ın yakın arkadaşı Nez Demir ile hakaret davası açılmış, duruşmaya ilişkin ise bugün ilk duruşma görülmüştü.

23 Nisan 2024 Çocuk Bayramı etkinlikleri! İBB, 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda ücretsiz konser, etkinlik var mı? 23 Nisan 2024 Çocuk Bayramı etkinlikleri! İBB, 23 Nisan Çocuk... Haberi Görüntüle

NEZ DEMİR'E HAPİS CEZASI İSTENMİŞTİ

Polat'ın iş ortağı Nez Demir'e hakaret davasındaki görülen duruşma sonuçlandı. Nez Demir'in Polat'a hakaret içerikli mesajlar attığı ve Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açılan soruşturma kapsamında 3 aydan 2 yıl 9 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Hadise'den giderli paylaşım: Tersim! Şarkıcı Instagram'da kime mesaj verdi? İşte Hadise'nin çıplak ayaklı fotoğrafları Hadise'den giderli paylaşım: Tersim! Şarkıcı Instagram'da kime mesaj verdi? İşte... Haberi Görüntüle

''HER ZAMAN ARAMIZDA KAVGALAR OLURDU''

Nez Demir, Anadolu 50. Asliye Ceza Mahkemesi'nde ilk duruşmaya katılırken Polat'ın (SEGBİS) Sesli ve Görüntü Bilişim Sistemi ile davaya katıldığı öğrenildi. Dava sırasında Nez Demir; “Çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum. Mesaj attığım doğru ama tehdit unsuru değil. Her zaman aramızdaki kavgalar.” dedi.

Serenay Sarıkaya ile dalga geçen Cem Yılmaz küçük duruma düştü! Eleştirileri kaldıramayınca söyledikleriyle herkesi şaşkına çevirdi! Serenay Sarıkaya ile dalga geçen Cem Yılmaz küçük duruma düştü!... Haberi Görüntüle

POLAT ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKTİ

Polat ise davayı geri çekmek istediğini belirterek; “Şikayetimden vazgeçmek istiyorum. Avukatlarım huzurdadır ben hür irademle şikâyetimden vazgeçiyorum.” dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading