Yandex Metrica

Dilan Deniz Çiçek Esra Dermancıoğlu'nun Cannes eleştirlerine sert çıktı: Ben istediğimi giyinmekte özgürsem...

Dilan Deniz Çiçek Esra Dermancıoğlu'nun Cannes eleştirlerine sert çıktı: Ben istediğimi giyinmekte özgürsem...

Bu yıl 77'incisi düzenlenen Cannes Film Festivali'ne giden Türk oyuncuların giyim tarzını eleştiren Esra Dermancıoğlu'na önce Birce Akalay tepki göstermişti şimdi ise Dilan Deniz Çiçek 'çok ayıp' diyerek tepkilerini dile getirdi.  

Yaşam

23.05.2024, 18:01

Cannes'e giden Türk ünlülerin giydikleri kıyafetler eleştiri oklarının hedefi olurken ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu'nun tepkileri magazin dünyasında gündemini koruyor.

Bu yıl 77'cisi düzenlenen Cannes Film Festivali'nde ünlü oyuncu Esra Değirmencioğlu, Dilan Deniz Çiçek, Pınar Deniz, Meryem Uzerli, Hande Erçel, Hadise, Sibil Çetinkaya gibi ünlü isimlerin kıayfetlerini eleştirmişti.

'Aşk var mı' sorusuna çok kızdı! Hadise kadınlara ilişkin yaptığı açıklamayla bir kez daha şaşırttı! 'Aşk var mı' sorusuna çok kızdı! Hadise kadınlara ilişkin yaptığı... Haberi Görüntüle

CANNES'E KATILANLARA ELEŞTİRİ

Esra Dermancıoğlu sosyal medya hesabından,  "Önüme Cannes Film Festivali ile ilgili görüntüler düşmeye başladı. Türkiye'den bizi temsil eden oyuncular, orada yarı çıplak. Çıplaklık çok enteresan, biz bir şeyleri kanıtlamaya çalışıyoruz. Hayır, biz "Türkiye'de develerle gezmiyoruzu" kanıtlamaya çalışıyoruz. İsterdim ki manyak performansları olan oyuncular gitsin, yarı çıplak, havalı yürüyüşler yerine iletişim kurabilecek insanların orada olmasını isterdim" demişti. 

Güben Ergen bikinili pozlarıyla gündem olmuştu! 'Fotoğrafların shop' diyen hayralarına ünlü şarkıcıdan şaşırtan yanıt! Güben Ergen bikinili pozlarıyla gündem olmuştu! 'Fotoğrafların shop' diyen hayralarına... Haberi Görüntüle

DERMANCIOĞLU: BEN UTANDIM

Sonrasında ise ünlü oyuncu ben biraz utandım diyerek sözlerine, "Çırılçıplak yürüyeceğine, mikrofon uzatıldığında iki kelime laf edebilecek insanlar gitseydi. Ben biraz utandım. Oraya giden bir Türk oyuncunun uzun uzun konuşmasını dinlemek isterdim. O lisanı konuşmasını isterdim. Aslında Cannes'da benim olmam lazımdı. En azından karşılıklı iki çift laf edebilirdik. Çünkü dillerini, kafa yapılarını biliyorum. Türkiye'de her şeyin çözümü ameliyat mıydı?" diye eklemişti.  

18 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu.. 18 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

DİLAN DENİZ ÇİÇEK'TEN SERT SÖZLER

Cannes Film Festivali'ne katılan ünlü oyuncu Dilan Deniz Çiçek ise Cannes dönüşü Dermancıoğlu'nun sözlerine yanıt verdi. Ünlü oyuncu Dilan Deniz, "Çok ayıp buluyorum. O yüzden zamanımıza yazık, hiç konuşmaya gerek yok. Ben nasıl istediğimi giyinmekte özgürsem, insanlarda eleştirmekte özgür. Kıyafet eleştirmek başka ama benim tercihlerime saygı duymayıp, bunu çıplaklığa indirgemek bambaşka" dedi.

Survivor Nagihan Karadere pes dedirtti! 10 kilo veren ünlü yarışmacının değişimi gündem oldu! Survivor Nagihan Karadere pes dedirtti! 10 kilo veren ünlü yarışmacının... Haberi Görüntüle

BİRCE AKALAY'DA SESSİZLİĞİNİ BOZMUŞTU

Birce Akalay'da Esra Dermancıoğlu'nun sözlerine tepki göstererek, ''Hiç yorum yapmak istemiyorum. Genel olarak çok ayıp buluyorum. Çok konuşup polemik yaratmak istemiyorum. Sevmiyorum bu tarz polemikleri. Sadece ayıp buluyorum bu kadar.'' ifade etmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading