Yandex Metrica

Deniz Akkaya'dan şoke eden sözler! Kızı hakkında söyledikleriyle gündem oldu: Önce dövdü sonra balkona kilitledi...

46 yaşındaki ünlü manken Deniz Akkaya, kızı tarafından şiddete maruz kaldığını sonrasında balkona kilitlediğini söyledi. Ünlü manken polisi arayarak yardım istediğini belirtiken, 16 yaşındaki kızının yurt dışına kaçma planı yaptığını öğrendiğinde neler hissettiğini açıkladı.

Yaşam

28.05.2024, 17:21

Adından çokca söz ettirmeyi başaran ünlü manken Deniz Akkaya, birçok film ve projelerde de yer almıştı. Maskeli Beşler Kıbırs, Okul, Vizontele Tuuba gibi yapımlarda yer alan Akkaya sosyal medyada yaptığı açıklamalarıyla gündeme geldi. 

Akkaya 16 yaşındaki kızı hakkında aıklamalar yaparak başından geçen kötü olayları bir bir anlattı. 

2009 yılında Efe Önbilgin ile dünyaevine giren sonrasında ise kızları Ayşe'yi kucağına alan Akkaya, kızı ile arasındaki sorunları sevenleriyle paylaştı. 

Ateşe Düştüm şarkısını yeniden yorumlamıştı! Mert Demir'den Yılmaz Morgül'e şaşırtan tepki: Enerjinizi söndürdüysek... Ateşe Düştüm şarkısını yeniden yorumlamıştı! Mert Demir'den Yılmaz Morgül'e şaşırtan... Haberi Görüntüle

KIZI TARAFINDAN ŞİDDET GÖRDÜ

Akkaya, kızı tarafından darp edildiğini, sonrasında ise balkona kilitlendiğini açıkladı. 

Akkaya, eski eşi Efe Önbilgin'e karşı, 'bir ruh hastası' diyerek, baba seçimini yanış yaptığını, 16 yaşındaki kızının kredi kartını patlattığını ve yurt dışına kaçmak için bilet aldığını belirten Akkaya, "Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim. Benden habersiz yurtdışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum.'' dedi.

İngiltere, enflasyonun sorumlusu Taylor Swift dedi! Merkez Bankası faiz oranlarında düzenlemeye gitti! İngiltere, enflasyonun sorumlusu Taylor Swift dedi! Merkez Bankası faiz oranlarında... Haberi Görüntüle

BALKONA KİLİTLENDİĞİNİ AÇIKLADI

Akkaya kızının ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğini belirterek, ''Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1.5 saat balkona kitledi. Komşuların ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112’yi aramam neticesinde kurtarıldım. Polislere de karşı çıkan sonrasında birde hızını alamayıp bana itibar suikasti yapan bu ruh haline, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim.'' ifade etti. 

Kendi ve kızı hayatı hakkında yapılan eleştirilere ise Akkaya, ''Biz nerede hata yaptık biliyor musunuz? Kontrolsüzce severek. Anne olmak bu değil ve olmamalı. Allah tüm annelere sabır versin.Beni saatlerce balkona kitleyen kızım, polisleri aramaya cesaret edemez derken aramam neticesinde gelen ekiplere çıkardığı zorluk yetmedi bir de beni dövdü diyerek itibar suikastine geçti. Ben bu hayatı, birileri üstünde tepinsin diye inşa etmedim. Bilip bilmeden bu hayatı yorum yapmayın." dedi.

Yeni projesiyle büyük ses getirecek! Sinem Kobal uzun yıllar sonra ekranlara geri dönüyor! Yeni projesiyle büyük ses getirecek! Sinem Kobal uzun yıllar sonra... Haberi Görüntüle

''ÇOCUK ESİRGEMEYE BEN GÖNDERDİM''

Ünlü mankenin kızı Ayşe Önbilgin'in Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından koruma altına alındığı iddiaları sonrasında Deniz Akkaya konuya açıklık getirdi. 

Akkaya sosyal medya hesabından açıklama yaparak, ''Polisi çağırmak zorunda kaldım 1 saat 45 dakika ben burda savaş verdi. Gecenin bir yarısı salak salak yorumlar yapmayın. Ben gönderdim çocuk esirgemeye, burnu sürtsün diye.'' açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading