Yandex Metrica

Çiçeği burnunda çift Bodrum'da! Birce Akalay ve Hakan Kurtaş baş başa tatilde görüntülendi!

Çiçeği burnunda çift Bodrum'da! Birce Akalay ve Hakan Kurtaş baş başa tatilde görüntülendi!

Geçtiğimiz günlerde aşklarını ilan eden ünlü oyuncu Birce Akalay ve Hakan Kurtaş şimdi ise Bodrum'da tatil sezonunu açarak, baş başa denizin tadını çıkardılar. 

Yaşam

15.04.2024, 12:33

Kuş Uçuşu dizisindeki 'Lale Kıran' karakterini canladnıran ve büyük bir başarı yakalayan ünlü 39 yaşındaki Birce Akalay, oyuncu sevgilisi Hakan Kurtaş ile birlikte geçtiğimiz günlerde Bebek sahilde el ele görüntülenmiş aşklarını ilk kez duyurmuşlardı. 

Mauro İcardi eşi Wanda Nara ile gecelere aktı! Dolu dizgin eğlenen çift servet değerin hesap ödedi! Mauro İcardi eşi Wanda Nara ile gecelere aktı! Dolu dizgin... Haberi Görüntüle

BAŞ BAŞA YEMEĞE ÇIKMIŞLARDI

İkilinin 14 Şubat akşamı baş başa romatik yemeklerinden kareleri sosyal medya da paylaşmış sonrasında ise Akalay, iddiaların doğru olduğuna dair sinyallerini vermişti.

Baba oğul tartışması iyice çığrından çıktı! İbrahim Tatlıse oğlu Ahmet Tatlıses'i yerin dibine soktu! Baba oğul tartışması iyice çığrından çıktı! İbrahim Tatlıse oğlu Ahmet... Haberi Görüntüle

BODRUM TATİLİNDE YAKALANDILAR

Aşklarını ilan eden çift şimdi ise en gözde tatil mekanlarından Bodrum'da baş başa görüntülendi. Çifti bir takipçileri Bodrum tatilinde görmüş, denizde baş başa yüzen çiftin fotoğraflarını paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading