Yandex Metrica

Baba oğul tartışması iyice çığrından çıktı! İbrahim Tatlıse oğlu Ahmet Tatlıses'i yerin dibine soktu!

Baba oğul tartışması iyice çığrından çıktı! İbrahim Tatlıse oğlu Ahmet Tatlıses'i yerin dibine soktu!

Türkiye'nin en çok dinlenen ünlü arabesk şarkıcılarından olan 'İmparator' lakaplı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses arasında yaşanan gerginlik devam ediyor. Ahmet Tatlıses babasının akli dengesinin yerinde olmadığını kanıtladığını iddia etmişti. Tatlıses oğlunu yaptıklarına tahammül edemeyerek,  "Akrabanın, akrabaya ettiğini akrep bile etmezmiş'' diyerk oğlunu yerden yere vurdu.

Yaşam

04.05.2024, 11:09

İmparator lakabıyla bilinen 72 yaşındaki ünlü arabesk şarkıcısı İbrahim Tatlıses, geçitğimiz günlerde oğlu Ahmet Tatlıses'i isim hakkı nedeniyle mahkemeye vermiş, sonrasında ise oğlu Ahmet Tatlıses'in oğlu Mert Tatlıses'i Sarıyer'deki evinde haksız yere işgal ettiği gerekçesiyle dava açmıştı.

İbrahim Tatlıses'in o davasını mahkeme haklı bularak torunu Mert'e 370 bin 346 TL tazminat ödemesine karar vermişti. 

İbrahim Tatlıses'ten haber var! Ünlü sanatçı gözyaşları içinde ameliyat sürecini anlattı! İbrahim Tatlıses'ten haber var! Ünlü sanatçı gözyaşları içinde ameliyat sürecini... Haberi Görüntüle

AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİL POLEMİĞİ BÜYÜDÜ

İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahemt Tatlıses'in ise babası İbrahim Tatlıses'in akli demgesinin yerinde olmadığını iddia etmiş, o iddialara sinirlenen İbrahim Tatlıses ise,  ''Hepsi, 'akıl sağlığı yerindedir' raporu verdi. Yetinmedim, bir de adli tıptan rapor aldım. Hakim, 'Akıl sağlığı yerinde değilse, bin 500 şarkıyı nasıl ezbere okuyor?' dedi. Ahmet şimdi görecek! Baba-oğul ilişkisi nasılmış, görecek.'' açıklamasında bulunmuştu.

İbrahim Tatlıses'in ameliyat sonrası ilk isteği o oldu! Doktoru tüm gerçekleri anlattı: Karşımızda iki azrail vardı... İbrahim Tatlıses'in ameliyat sonrası ilk isteği o oldu! Doktoru tüm... Haberi Görüntüle

REDDİ MİRAS YAPACAĞINI AÇIKLADI

Tatlıes oğlu Ahmet Tatlıses'i reddimirs yapacağını belirterek, ''Bodrum'da verdiğim dört evi de kendisinden alacağım. Evlatlıktan reddedemiyorum, ama reddi miras yapacağım. Ona verdiğim yedi dükkanı da daha önce batırdı, başkalarına devretti. Ben çocuklarıma ve torunlarıma bugüne kadar hep baktım. Hepsinin evleri, arabaları alındı, maaşları ödeniyor.'' demişti.

Ancak baba ve oğul arasındaki gerilim giderek tırmanıdı ve Ahmet Tatlıses, avukatları aracılığıyla babasının akli dengesinin yerinde olmadığını duyurmuştu. 

Hande Yener gençlik sırrını paylaştı!  'Yaşlanmayı durdurdum' diyerek hayranlarına seslendi! Hande Yener gençlik sırrını paylaştı! 'Yaşlanmayı durdurdum' diyerek hayranlarına seslendi! Haberi Görüntüle

OĞLUNA AKREPLİ GÖNDERME

Son olarak ise ikili arasındaki gerilime bir yenisi daha eklendi ve İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlıses hakkında, akrabalarımdan şikayetçiyim diyerek çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tatlıses,sosyal medyahesbaından eski bir İBO Show programındaki konuşmasını alıntılayarak, "Akrabanın, akrabaya ettiğini akrep bile etmezmiş. Akrabalarımla iftihar ediyorum ama bazıları var ki etmiyorum. Bazı akrabalarımdan şikâyetçiyim. Bir ağaç, köküyle, dalıyla, budağıyla vardır. Kendilerine çeki düzen versinler diyorum" açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

1

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading