Yandex Metrica

Cannes'i kendine aşık etti! Ünlü şarkıcı Hadise elbisesiyle yürekleri hoplattı!

Cannes'i kendine aşık etti! Ünlü şarkıcı Hadise elbisesiyle yürekleri hoplattı!

Türkiye'nin başarılı sanatçılarından olan Hadise Açıkgöz magazin dünyasını çalkalamaya devam ediyor. Ünlü sanatçı Cannes Film Festivali'nde kahverengi elbisesiyle kırmızı halıda boy gösterirken paylaşımlarına binlerce beğeni yağdı.  

Yaşam

21.05.2024, 23:26

Aşk Kaç Beden Giyer, Düm Tek Tek, Prenses, Sıfır Tolerans, Evlenmeliyiz gibi şarkılarıyla ses getiren 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise bir kez daha magazin dünyasının çok konuşulan isimleri arasına girmeyi başardı.

13 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 13 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

TÜRK YILDIZLAR KIRMIZI HALIDA BOY GÖSTERDİ

Ünlü şarkıcı bu kez de Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen Film Festivali'ne katıldı. 14-25 Nisan arasında düzenlenen festivale Birce Akalay, Hande Erçel, Sibil Çetinkaya, Pınar Deniz, Meryem Uzerli, Dilan Deniz Çiçek gibi ünlü isimlerin yer aldığı film festivaline bu kez de Hadise damgasını vurdu.

Melisa Aslı Pamuk,eşi Yusuf Yazıcı'nın köyüne gitti! Ailesine el öpmeye giden çift o anları sosyal medayda paylaştı! Melisa Aslı Pamuk,eşi Yusuf Yazıcı'nın köyüne gitti! Ailesine el öpmeye... Haberi Görüntüle

GECEYE HADİSE DAMGASINI VURDU

Ünlü şarkıcı Hadise, Hamda Al Fahim imzalı kahverengi elbisesiyle kırmızı halıda boy gösterirken tarzı çok beğenildi. 

Kahverengi uzun elbisesi ve göğüs dekoltesi ile Cannes Film Festivali'ne katılan ünlü oyuncu pırlantaları ile gözalıcıydı.

Amber Heard ile olaylı şekilde boşanmıştı! Johnny Depp'in ünlü modelle aşk yaşadığı ortaya çıktı! Amber Heard ile olaylı şekilde boşanmıştı! Johnny Depp'in ünlü modelle... Haberi Görüntüle

DERMANCIOĞLU'NDAN AĞIR ELEŞTİRİ

Geçtiğimiz günlerde ise ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu Cannes Film Festival'ine katılan ünlü yıldızların kıyafetlerini eleştiren Dermancıoğlu, "Önüme Cannes Film Festivali ile ilgili görüntüler düşmeye başladı. Türkiye'den bizi temsil eden oyuncular, orada yarı çıplak. Çıplaklık çok enteresan, biz bir şeyleri kanıtlamaya çalışıyoruz. Hayır, biz "Türkiye'de develerle gezmiyoruzu" kanıtlamaya çalışıyoruz. İsterdim ki manyak performansları olan oyuncular gitsin, yarı çıplak, havalı yürüyüşler yerine iletişim kurabilecek insanların orada olmasını isterdim" demişti. 

'Kanserim' diye sevgilisini kandırdı! Aldatıldığını öğrenen genç kadın dahi planıyla tüm gerçekleri ortaya çıkardı! 'Kanserim' diye sevgilisini kandırdı! Aldatıldığını öğrenen genç kadın dahi planıyla... Haberi Görüntüle

BİRCE AKALAY'DAN CEVAP GECİKMEDİ

Birce Akalay ise konuya ilişkin açıklama yaparak, "Hiç yorum yapmak istemiyorum. Genel olarak çok ayıp buluyorum. Çok konuşup polemik yaratmak istemiyorum. Sevmiyorum bu tarz polemikleri. Sadece ayıp buluyorum bu kadar" demişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading