Yandex Metrica

Canlı yayında ortalık savaş alanına döndü! Müge Anlı'da kendisini istihbaratçı olarak tanıtan adamın gerçek mesleği pes dedirtti!

Canlı yayında ortalık savaş alanına döndü! Müge Anlı'da kendisini istihbaratçı olarak tanıtan adamın gerçek mesleği pes dedirtti!

Gaziantep'te Ayten akyol isimli kadın, ablasının tanıştırdığı Yaşar Bey'in evlilik vaadine inanarak 3 milyon TL'lik  evini verdiği, MİT Ajanıyım diyerek kandırıldığını iddia etti. Gelen ihbarlar doğrultusunda ise Yaaşr adlı şahsın üfürükçü olduğu ihbarları gelince Ayten adlı mağdur kadın sinilerine hakim olamadı.

Yaşam

22.05.2024, 17:56

En çok izlenen televizyon programları arasında yerini alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Ayten Hanım, kendsini istihbaratçı olarak tanıtan Yaşar adlı adama inandığı sonrasında dolandırıldığını öğrendi. 

56 yaşındaki Ayten Akyol ablası aracılığıyla tanıştığı Yaşar Bey'e gönlünü katpırınca evlilenmeye karar verdi. 

Akın Akınözü'nün zor anlarında yanında olmadı! Ebru Şahin'in cenaze törenine neden katılmadığı ortaya çıktı! Akın Akınözü'nün zor anlarında yanında olmadı! Ebru Şahin'in cenaze törenine... Haberi Görüntüle

MİT AJANIYIM DEDİ ÜFÜRÜKÇÜ ÇIKTI

Ancak evlilik vaadiyle 3 milyon TL değerindeki evini ve birikimlerini Yaşar Bey'e veren Ayten Akyol, ''Yaşar kendini MİT'çi olarak tanıttı. Beni evlilik vaadiyle kandırdı. MR'a girdiğimde çıkarttığım altını da çaldı" ifadelerini kullandı. Ayten Hanım ayrıca, Yaşar'ın çantasından kartlarını alıp internet bankacığı ile paralarını kendi hesabına yolladığını belirtti.

İddiaya göre ise ünlü sunucu Müge Anlı'ya başvuran Ayten Akyol, bugün canlı yayında Yaşar Bey'in istihbaratçı değil üfürükçü olduğunu öğrendi. 

Hande Erçel sevgilisi Hakan Sabancı ile tenis turnuvasına gitti! Şık tarzlarına binlerce beğeni yağdı! Hande Erçel sevgilisi Hakan Sabancı ile tenis turnuvasına gitti! Şık... Haberi Görüntüle

PROGRAMA İHBAR YAĞDI

Canlı yayına bağlanan kişiler ise Yaşar Bey'in babasının da üfürükçülük yaptığını ve bu şekilde başka insanlardan para aldıkları ihbarında bulundu.

Ayten Akyol'un iddiasına göre ise Yaşar'ın ablasının kömürlüğünde saklandığını ve evde olmadığını iddia etti. 

Şarkıcı Karsu'dan davullu zurnalı kına gecesi! Hollandalı kayınvalidenin taktığı takı pes dedirtti! Şarkıcı Karsu'dan davullu zurnalı kına gecesi! Hollandalı kayınvalidenin taktığı takı... Haberi Görüntüle

SAKLANIDĞINI İDDİA ETTİ

Ayten Akyol ise Yaşar ile ablasının birlikte büyücülük yaptığını belirterek,  "Nasıl nerede olduğunu bilmiyormuş. Beraber büyücülük yapıyorlardı. Kömürlükte saklanıyor. Damdan dama atlamıştır" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading