Yandex Metrica

Bugün Ankara (ASKİ) 26 Ocak su kesinti sorgulama! Ankara Beypazarı sular ne zaman gelecek? Ankara'da sular ne zaman gelecek?

Bugün Ankara (ASKİ) 26 Ocak su kesinti sorgulama! Ankara Beypazarı sular ne zaman gelecek? Ankara'da sular ne zaman gelecek?

Ankara'da sular mı kesilecek? Ankara'da sular ne zaman gelecek? Ankara'nın hangi ilçelerinde su kesintisi olacak? ASKİ'den yapılan duyuruda Ankara'nın bazı bölgelerinde su kesintisi olacağı duyuruldu. Peki Ankara'nın hangi bölgelerinde su kesintisi olacak? Ankara'da sular ne zaman gelecek? Beypazarı'nda sular ne zaman gelecek?

Yaşam

26.02.2024, 22:21

26 Ocak ASKİ su kesintisi! Ankara'da sular mı kesilecek? Ankara'da sular ne zaman gelecek? Ankara'nın hangi ilçelerinde su kesintisi olacak? ASKİ'den yapılan duyuruda Ankara'nın bazı bölgelerinde su kesintisi olacağı duyuruldu. Peki Ankara'nın hangi bölgelerinde su kesintisi olacak? Ankara'da sular ne zaman gelecek? Beypazarı'nda sular ne zaman gelecek?

Yılmaz Morgül'den şaşırtan sokak hayvanları çıkışı: Ben hayvanım beni de... Yılmaz Morgül'den şaşırtan sokak hayvanları çıkışı: Ben hayvanım beni de... Haberi Görüntüle

ANKARA'DA SULAR MI KESİLECEK?

Ankara'da sular mu kesilecek? Ankara'da sular ne zaman gelecek? Ankaralı vatandaşlar arama motoruna, "Bugün Ankara (ASKİ) 26 Ocak su kesinti sorgulama! Ankara Beypazarı sular ne zaman gelecek? Ankara'da sular ne zaman gelecek?" sorularını suruyor. ASKİ'den yapılan açıklamada Ankara'nın bazı bölgelerinde su kesintisi olacağı duyuruldu. Peki Ankara'nın hangi bölgelerinde su kesintisi olacak?

Dünyanın en pahalı düğünü başladı! Hintli milyarder oğlu için servetini ortaya döktü: İşte düğünden ilk kareler... Dünyanın en pahalı düğünü başladı! Hintli milyarder oğlu için servetini... Haberi Görüntüle

ANKARA'NIN HANGİ İLÇE, SEMT, MAHALLESİNDE SU KESİNTİSİ OLACAK?

Su kesintisi yaşayan Ankaralı vatandaşlar arama motoruna, "Ankara'nın hangi bölgesinde su kesintisi olacağını ve suların ne zaman geleceğini sorguluyor? ASKİ'den yapılan açıklamada Ankara'nın Beypazarı ilçesine suy kesintisi olacağı duyuruldu. Peki Beypazarı'nda sular ne zaman gelecek?

İbrahim Tatlıses'ten haber var! Ünlü sanatçı gözyaşları içinde ameliyat sürecini anlattı! İbrahim Tatlıses'ten haber var! Ünlü sanatçı gözyaşları içinde ameliyat sürecini... Haberi Görüntüle

BEYPAZARI'NDA SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Arıza Tarihi: 25.01.2024 14:00:00

Tamir Tarihi: 25.01.2024 20:00:00

Detay: Beypazarı İlçesi Hacıkara Mahallesi Tamirciler Sokakta Dağıtım Şebeke Hattında Oluşan Arızadan Dolayı Plansız Su kesintisi Uygulanmaktadır (Vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz)

Etkilenen Yerler: Beypazarı İlçesi Hacıkara Mahallesi Tamirciler Sokak Ve Hacıkara Mahallesinin Bir Kısmı

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading