Yandex Metrica

Bu olmadı Demet Evgar! İsrail destekçisi dondurma markasının reklamında oynadı, sosyal medya yıkıldı: Bahar dizisi bitmiştir

Bu olmadı Demet Evgar! İsrail destekçisi dondurma markasının reklamında oynadı, sosyal medya yıkıldı: Bahar dizisi bitmiştir

Oyuncu Demet Evgar Instagram'da paylaştığı video sonrası tepkilerin odak noktası oldu. Evgar, eşi Levent Babataş ile birlikte İsrail destekçisi Nestlé ve Unilever şirketlerinin bir markası olan Carte d’Or'un reklam filminde oynadı. İşte Unilever'in eli kanlı ülke İsrail'e verdiği destekler ve takipçilerinin Demet Evgar'a yönelik tepkileri. 

Yaşam

22.05.2024, 10:09

Son aylarda Bahar dizisindeki oyunculuğu ile beğeni toplayan Demet Evgar bu kez eşi Levent Babataş ile birlikte kamera karşısına geçti. 

Bir dondurma markası olan Carte d’Or'un reklam filminde oynayan çifte sosyal medyada tepki yağdı. 

Zira bu marka İsrail'e olan destekleriyle biliniyor. 

15 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 15 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

İSRAİL DESTEKÇİSİ UNILEVER'İN ORTAĞI

Filistin'de on binlerce kişinin öldürülmesinden sorumlu olan bir ülkeyi destekleyen Carte d’Or'un reklamını yapması, oyuncunun çoğu takipçisi tarafından şaşkınlıkla karşılandı. 

Çünkü Evgar özellikle kadına yönelik şiddet dahil insan haklarına olan savunuculuğu ile gündeme gelen bir isim. 

Hatta BM Kadın Birimi tarafından Türkiye'nin ilk iyi niyet elçisi olarak görevlendirilmişti.

Takı merasimi dudak uçuklattı! Kadir Ezildi'nin nişanlısına taktığı takılar gündem oldu! Takı merasimi dudak uçuklattı! Kadir Ezildi'nin nişanlısına taktığı takılar gündem... Haberi Görüntüle

"ARTIK BAHAR İZLEMEYECEĞİZ"

Mart 2022 yılında Levent Babataş ile evlenen ve bir kız çocuğu olan ünlü oyuncuya tepkiler çığ gibi.

Bazı Instagram kullanıcıları artık Bahar dizisini bile izlemeyeceğini dile getirdi.

İşte Evgar'a yönelik bazı öne çıkan yorumlar. 

"Sırada ne var Coca cola Ariel Omo Domestos Starbucks Zara..... Olmadı bahar olmadı... BM iyi niyet elçisine yakışmadı.... Yoksa filistindekiler kadın değil ha.van diyenlerlen misin. Yazık gerçekten yazık."

"Bunu da görünce o kadar üzüldüm ki…..insan haklarına bu kadar dikkat eden biriyken siz bari yapmasanız Demet Hanım. Gerçekten eleştirmek için değil gerçekten içten gelen bir üzüntüyle yazıyorum bunları, Filistin’deki çocuklar çocuk değil mi? Peki Filistin’deki kadınlar kadın değil mi? Onların en temel hak olan yaşamak hakkını kim savunacak? Bahar da bizim için bitti maalesef."

"Kan tadı geldi, çocuk kanı afiyet olsun.."

"Hergün önümüze hergün öldürülen çocukların görüntüsü geliyor ve siz sırf daha çok kazanma hırsıyla bu katliamı görmezden gelip destek veriyorsunuz. sizden acısı çıkacak bu yaptığınız desteğin. ama çok ama az."

"Kullanabilirsiniz fakat hiç değilse reklamın içerisinde bulunmayın. Bulunmak zorunda değilsiniz. Ne gerek var? Bu kadar kadın hakkını savunup orada katledilen kadınları hiç düşünmüyor musunuz? Gerçekten satın alıp almamanızı geçiyorum, zorunda kalabilirsiniz sevmiyorsunuzdur alternatif veya alışkanlıkları değiştirmek istemiyorsunuzdur ama reklam zorunlu değil."

"Şimdi ben şeyi anlamadım, şimdi önceden filistinde bir zulmün olduğunu söyleyen kişi nasıl dizisinde ve sosyal medyasında isr*il markalarının reklamını yapabiliyor ve kimse gözlerini açıp da tepki vermiyor"

Nuri Alço ev sahibiyle davalık oldu! Ünlü oyuncunun ödediği kira ücreti hayrete düşürdü! Nuri Alço ev sahibiyle davalık oldu! Ünlü oyuncunun ödediği kira... Haberi Görüntüle

Takipçileri tarzındaki o detaylara yorum yağdırdı! Barış Alper Yılmaz sosyal medyayı salladı: Influencer manitası mı var! Takipçileri tarzındaki o detaylara yorum yağdırdı! Barış Alper Yılmaz sosyal... Haberi Görüntüle

CARTE D'OR, İSRAİL DESTEKÇİSİ Mİ?

Carte d’Or, Nestlé ve Unilever şirketlerinin bir markası. 

Unilever ise eli kanlı ülke İsrail’e dönem dönem yardım yapıyor. 

  • Öyle ki 2022 yılında, Unilever İsrail Kızılhaç’a 3 milyon dolar bağışta bulunmuştu. Bu bağış, İsrail’deki mültecileri ve ihtiyaç sahibi kişileri desteklemek için kullanıldı.
  • Yine aynı yıl, ülkedeki çocuklar için İsrail Vakfı’na 2 milyon dolar bağışta bulunmuştu. Bu bağış, İsrail’deki çocukların eğitimi ve gelişimini desteklemek için kullanıldı.
  • 2022 yılında Unilever ayrıca İsrail Tıp Bilimleri Akademisi’ne 5 milyon dolar bağışta bulunmuştu. Bu bağış, İsrail’deki tıp araştırmalarını desteklemek için kullanıldı.

Rasim Ozan Kütahyalı havalimanını birbirine kattı: Beni buraya almayan Türkiye’ye manşet olur! Rasim Ozan Kütahyalı havalimanını birbirine kattı: Beni buraya almayan Türkiye’ye... Haberi Görüntüle

8 MART'TA HABER BÜLTENİNE ÇIKMIŞTI

Bunca desteğe imza atan bir şirkete ortak olan dondurma markasını reklamında oynaması hayretle karşılanan Demet Evgar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde bir televizyon kanalında spiker rölüne bürünmüştü ve kadına yönelik şiddete değinmişti. 

Videosunda şu notu paylaşmıştı: 

"#BenKadınım demek ve #EşitliğeYatırım yapmaya başlamak için bugünden daha iyi bir gün olabilir mi? #BenKadınım ve #EşitliğeYatırım etiketleriyle Dünya Kadınlar Günü'nde bize katılın; bu 8 Mart bir milat olsun. Kadınların eşit hak ve fırsatlara sahip olduğu toplumsal hayatı birlikte inşa etmek, daha eşit yarınlarda birlikte yaşamak için tüm kurum ve kuruluşları #EşitliğeYatırım yapmaya davet edelim. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz kutlu olsun"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading