Yandex Metrica

Brad Pitt, Angelina Jolie'ye açtığı davayı kazandı

Brad Pitt, Angelina Jolie'ye açtığı davayı kazandı

Brad Pitt ve Angelina Jolie arasında 5 yıldır devam eden velayet davası sonuçlandı. Pitt, 18 yaşından küçük 5 çocuğun velayetini kazandı.

Yaşam

14.02.2024, 17:16

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızları Brad Pitt ve Angelina Jolie arasındaki velayet davasında karar verildi. 18 yaşından küçük beş çocuğun ortak velayetini isteyen Pitt, davayı kazandı.

5 yıldır devam eden davada mahkeme, 18 yaşından küçük 5 çocuğun velayetinin 57 yaşındaki Brad Pitt'e verilmesine hükmetti. 2016 yılından beri süren davanın sonucu olarak ikili, artık çocukların velayetini eşit zamanlı olarak paylaşacak. 

JOLİE, ÇOCUKLARIN TANIKLIK ETMESİNİ İSTEDİ

Jolie, çocukların esas velayetinin kendisinde olmasını talep etmiş ve çocukların tanık olarak dinlenmesini istemişti. Oyuncunun mahkeme jürisini ve hakimi, çocukların tanıklığını kabul etmemesi nedeniyle eleştirdiği, bu durumun velayet kararında etkili olduğu ifade edildi.

Jolie ve Pitt'in 17 yaşında Pax, 16 yaşında Zahara ve 14 yaşında Shiloh ile Vivienne ve Knox adında 12 yaşında ikiz çocukları bulunuyor. 19 yaşındaki oğulları Maddox ise velayet kararının dışında.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading