Yandex Metrica

Bir zamanlar aralarından su sızmazdı! Sinan Akçıl eski sevgilisi Müjde Uzman hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu!

Bir zamanlar aralarından su sızmazdı! Sinan Akçıl eski sevgilisi Müjde Uzman hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu!

Kızılcık Şerbeti dizisinde rol alan ünlü oyuncu Müjde Uzman, sosya lmedya hesbından yaptığı 'Tükendim' paylaşımları magazin dünyasında çokca konuşulan konular arasına girmişti. Ünlü oyunucunun açıklamaları eski sevgilisi Sinan Akçıl'a sorulunca ünlü oyuncu şaşırtan cevaplar verdi.

Yaşam

23.05.2024, 16:51

Türkiye' nin sevilen dizileri arasında yerini alan Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterini canlandıran  Müjde Uzman, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından 'Tükendim' açıklaması yaparak, ''Bugün hastanede atı bayıltacak dozda ilaçlar içeren bir serum yememe rağmen uyumadım. Ki günlerdir alerji ve astım sebepli uyku yapan ilaçlar da içiyorum. Aralıksız öksürmekten karın kaslarımın nasıl acıdığını, alerjiden gözümün ve damağımın nasıl kaşındığını tarif edemem. Üzerine kilometrelerce yol yapıp sete gidip çalıştım. O da tamam. Eve döndüm. Yine ilaçlar... Dedim çok, pis sızarım hocam. Öksürük krizi gelmeden burnum tıkanmadan, boğazım kurumadan. Ama yoook! Öyle duygulara izin yok!'' demişti. 

Bilim insanlarından şaşırtan araştırma! İnsanların hayatta en pişman oldukları 3 şey açıklandı! Bilim insanlarından şaşırtan araştırma! İnsanların hayatta en pişman oldukları 3... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ OYUNCU SİTEM ETMİŞTİ

Ünlü oyuncunun bu açıklamalarından sonra magazin dünyasında 'Tükenmişlik sendromuna' yakalandı gibi açıkalamalar yapılmıştı. Anck ünlü oyuncu sosyal medya hesabından konuya açıklık getirerek, "Ben, herhangi bir sendroma yakalandım falan demedim. Şu kendine magazin hesabı diyen, kim olduğu ne idüğü belirsiz, başkalarının hayatı üzerinden bir de yalanla para kazanan sitelere inanmaktan vazgeçin lütfen. Teşekkürler" demişti. 

Seren Serengil baba kız arasına girdi! Dilan Çıtak ve İbrahim Tatlıses polemiğine dahil oldu! Seren Serengil baba kız arasına girdi! Dilan Çıtak ve İbrahim... Haberi Görüntüle

SİNAN AKÇIL'DAN ''TÜKENMEZ O'' YORUMU

Ünlü oyuncu Müjde Uzman'ın yaptığı açıklamalar sonrasında eski sevgilisi ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'daFransa konseri dönüşü gazetecilerle sohbet etti. 

Ünlü sanatçı Akçıl Müjde Uzman hakkında gelen sorulara şaşırtan yanıtlar verdi. Akçıl, Uzman hakkında, ''Zannetmiyorum, tükenmez ya. Tükense bende tükenirdi... Beni atlattı yani!'' dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading