Yandex Metrica

Sitede Ara

Başıboş köpekler için çıldırdı! Şarkıcı Ayşe Hatun Önal'dan CHP'lilere tepki: Sizden olsa olsa...

Başıboş köpekler için çıldırdı! Şarkıcı Ayşe Hatun Önal'dan CHP'lilere tepki: Sizden olsa olsa...

Ünlü şarkıcı Ayşe Hatun Önal sokak köpeklerinin toplatılmasından 1 ay sonra uyutulmasına ilişkin düzenlenen yasa teklifine ses çıkarmayan CHP'li Özgür Özel ve Ali Mahir Başarır'ı hedef alarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Yaşam

23.05.2024, 13:43

Miss Turkey 1999'da ülkemizi temsil eden ünlü şarkıcı Ayşe Hatun Önal, Çak Bi Selam, Katakulli, Dur Dünyam, Olay, Devran gibi şarkıları seslendiren ünlü şarkıcı sosyal medyadan sokak hayvanlarına yönelik paylaşımıyla gündeme geldi. 

'Erkekler okusa da bir şey olmaz' dedi! Ünlü oyuncunun YKS paylaşımı olay oldu! 'Erkekler okusa da bir şey olmaz' dedi! Ünlü oyuncunun YKS... Haberi Görüntüle

SOKAK HAYVANLARININ TOPLATILMASINA TEKİ GÖSTERDİ

AK Parti'nin sokak hayvanlarına yönelik düzenlediği kanun teklifi kapsamında barınaklarda bulunan köpeklerin 30 gün içinde sahiplenmedikleri takdirde uyutulmasını içeren kanun teklifinin Meclis Başkanlığına sunulması bekleniyor. Ancak sokak hayvanalrına yönelik düzenlenen yasa teklifi kapsamında kimi hayvanseverler duruma tepki göstermeye başladı.

Kamu kurumları müjdeyi verdi! Devlet memuru olmak için sıraya girdiler! 63 bin 214 personel alımı başladı! Kamu kurumları müjdeyi verdi! Devlet memuru olmak için sıraya girdiler!... Haberi Görüntüle

ÖZGÜR ÖZEL VE ALİ MAHİR BAŞARIR'I HEDEF ALDI

O isimlerden birisi de ünlü şarkıcı Ayşe Hatun Önal oldu.  Ünlü şarkıcı Ayşe Hatun Önal, sokak hayvanlarına yönelik yasa teklifine ses çıkarmadıkları gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP'li vekil Ali Mahir Başarır'ı hedef alan paylaşımlarda bulundu.

Ünlü şarkıcı Önal sosyal medya hesabından, '' Sizden olsa olsa iki tane k.... olur, onu da eritir köpeklere yediririz'' paylaşımında bulundu.

Ünlü şarkıcı paylaşımı yapmasından kısa bir süre sonra ise paylaşımı geri kaldırdı.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading