Yandex Metrica

Sitede Ara

Bahar dizisine bomba transfer! Dizide tüm kartlar yeniden dağıtılıyor!

Bahar dizisine bomba transfer! Dizide tüm kartlar yeniden dağıtılıyor!

Show TV ekranlarında izlenme rekorları kıran Bahar dizisine sürpriz bir isim daha transfer oluyor. Diziye bu kez Yaprak Dökümü dizisiyle hafızlara kazınan Bennu Yıldırımlar geliyor. 

Yaşam

25.05.2024, 15:50

MF Yapım'ın üstlendiği Show TV ekranlarında izlenme rekorları kıran başrollerine Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan, Ecem Özkaya gibi isimlerin yer aldığı dizide ilginç gelişmeler yaşandı. 

Soykırımcı Siyonist konuşamaz oldu: PKK destekçisi sözde filozofun sesi soluğu kesildi Soykırımcı Siyonist konuşamaz oldu: PKK destekçisi sözde filozofun sesi soluğu... Haberi Görüntüle

BENNUR YILDIRIMLAR BAHAR DİZİSİNDE

Reyting rekorları kıran diziye, bir zamanların meşhur dizisi Yaprak Dökümü'nde 'Fikret' karakteri ile hafızlara kazınan 54 yaşındaki usta oyuncu Bennur Yıldırımlar geliyor.

Bayramın 2. günü sıcaktan bayılmayın! Termometreler o illerde 45 dereceyi gördü! 17 Haziran Pazartesi 2024 hava durumu Bayramın 2. günü sıcaktan bayılmayın! Termometreler o illerde 45 dereceyi... Haberi Görüntüle

BOŞANMA AVUKATI OLARAK DİZİYE DAHİL OLUYOR

Usta sanatçı Bennur Yıldırım'ın Bahar dizisine avukat Ayhan Liberte karakteri ile dahil olacak. Diziye boşanma avukatı olarak girecek olan usta sanatçının 11 Haziran Salı günü dizinin yeni bölümünde yer alacağı öğrenildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading