Yandex Metrica

Ayça Çağla Altunkaya kaç yaşında, kimdir? Ayça Çağla Altunkaya instagram adresi ne?

Ayça Çağla Altunkaya kaç yaşında, kimdir? Ayça Çağla Altunkaya instagram adresi ne?

Ayça Çağla Altunkaya kaç yaşında, kimdir? Ayça Çağla Altunkaya instagram adresi ne? sorularının cevapları arama motorlarında sıkça araştırılıyor. Ayça Çağla Altunkaya ile Acun Ilıcalı'nın birliklteliği evlilik ile sonlanabileceği düşünülüyor. Bu sebepten ötürü Ayça Çağla Altunkaya'nın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Acun Ilıcalı ise evlile dair yapılan iddiaları reddetti. Peki, Ayça Çağla Altunkaya kaç yaşında, kimdir? Ayça Çağla Altunkaya instagram adresi ne? 

Yaşam

10.05.2024, 14:20

Ayça Çağla Altunkaya, uzun süredir Acun Ilıcalı ile birlikte olduğundan merak edilen isim oldu. Çağla, sürekli O Ses Türkiye ve Survivor gibi yarışmalarda kameralara denk geliyor. En son ise Survivor'da voleybol challenge da mücadele ediyordu. Peki, Ayça Çağla Altunkaya kaç yaşında, kimdir? Ayça Çağla Altunkaya instagram adresi ne? 

18 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu.. 18 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

Whatsapp'a yeni özelliğini duyurdu: Sohbet ve aramalara kolay erişim sağlayacak Whatsapp'a yeni özelliğini duyurdu: Sohbet ve aramalara kolay erişim sağlayacak Haberi Görüntüle

AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA KAÇ YAŞINDA, KİMDİR?

Yalova'da 1999 yılında doğan Çağla Altunkaya, hayatına dair ilginç bir hikayeye sahiptir. Hemşirelik okulundan başarıyla mezun olan Altunkaya, sadece akademik başarısıyla değil aynı zamanda basketbola olan ilgisiyle de dikkat çekmiştir. Okul yıllarında amatör olarak basketbol takımında yer alarak sporla iç içe bir gençlik geçirmiştir.

Çağla Altunkaya'nın sadece akademik ve spor alanındaki başarılarıyla değil, aynı zamanda sosyal medyada paylaştığı içeriklerle de adından söz ettirmektedir.

Acun Ilıcalı'nın öne çıkan televizyon programları olan Survivor ve O Ses Türkiye'nin kameraları, dikkat çeken bir ismi yakalamış ve gündemin odak noktasına oturtmuştur. Çağla Altunkaya, aynı zamanda Acun Ilıcalı ile yaşadığı birliktelikle de sıkça magazin haberlerine konu olmuştur.

Altunkaya, ailesiyle birlikte Yalova'da ikamet etmektedir. Anne, baba ve iki kız kardeşiyle bir arada yaşayan genç isim, sıcak aile ortamından aldığı destekle hayatına devam etmektedir. Ayrıca, sık sık Miami ve Dominik Cumhuriyeti gibi güzel destinasyonlara yaptığı ziyaretlerle de adından söz ettiriyor.

16 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 16 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA INSTAGRAM ADRESİ NE?

Ayça Çağla Altunkaya instagram adresi için rel="nofollow">buraya tıklayınız.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading