Yandex Metrica

Astrolog Meral'den yeni paylaşım: Fenerbahçelilere bakın ne sebepten küfür etmiş!

Astrolog Meral'den yeni paylaşım: Fenerbahçelilere bakın ne sebepten küfür etmiş!

Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını kartlarında gördüğünü iddia eden Astrolog Meral Güven, Galatasaray'ın şampiyon olmasıyla canlı yayın açarak Fenerbahçelilere ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu. Astrolog Meral, neden taraftarlara küfür ettiğini işte o sözlerle açıkladı...

Yaşam

27.05.2024, 22:43

Bu sezon Süper Lig şampiyonunun Fenerbahçe olacağını iddia etmesiyle bir anda popülerite kazanan Astrolog Meral Güven, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrasında tekrardan gündeme gelmiş, haftaya damgasını vurmuştu.

Fenerbahçe'nin şampiyon olacağının üstüne basa basa söyleyerek bundan prim kasan astrolog, sosyal medya hesabında çok sayıda takipçi ve izlenme elde etti.

Kartlarında Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu üstüne basa basa dile getiren Astrolog Meral, Süper Lig'in son haftasında Konya deplasmanında şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ın ardından sosyal medyada alay konusu oldu.

Ağır eleştirileri kaldıramayan Astrolog Meral, sosyal medyada gecenin en çok konuşulan ismi olmayı başardı. 'Mucize' olacağını dile getiren sosyal medya astroloğu, eleştirilere inanılmaz sert tepki göstererek adını tarihin tozlu raflarına karıştırmayı başardı.

15 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 15 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

''BETER OLUN!''

Sosyal medya hesabı üzerinden yoğun eleştiriler üzerine paylaşımda bulunan Astrolog Meral, yaptığı paylaşımla Fenerbahçe taraftarlarını çileden çıkardı, Galatasaray taraftarlarının ise alay konusu oldu.

Astrolog Meral Güven paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Yüce Mevlama şükürler olsun ki hevesinizi kursağınızda bıraktı. Geçen yıl ölmüş çocuğuma küfür edip, beni tehdit ediyordunuz ve adamın böyle işte hevesini kursağında bırakırlar. Oh canıma değsin, beter olun. Allah'a ortak koşmak neymiş gördünüz mü? Rabbim sana şükürler olsun dualarımı kabul ettin. Yarabbim çok şükür. Beni Allah gibi gördünüz ya alın bakalım sonuca, beter olun öyle küfür edilmez böyle hevesinizi kursağınızda bırakırlar."

"ALLAH'A ŞİRK KOŞMAK NEYMİŞ GÖRDÜNÜZ MÜ?"

Allah'a şirk koşmak neymiş gördünüz mü? Rabbim sana şükürler olsun dualarımı kabul ettin.

Beni Allah gibi gördünüz, alın bakın sonuca. Beter olun. Öyle küfür edilmez, böyle hevesinizi kursağınızda bırakırlar.

Nusret, Yunan adası Mikonos'ta süper lüks villaya 3 milyon avro harcadı: Atina bu görüntüleri konuşuyor Nusret, Yunan adası Mikonos'ta süper lüks villaya 3 milyon avro... Haberi Görüntüle

CANLI YAYINDA AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER ETTİ!

Son derece çirkin, profesyonelliğe yakışmayan paylaşımda bulunan sosyal medya astroloğu, hızını alamayarak canlı yayın açtı.

Canlı yayın sırasında ağza alınmayacak hakaretlerde bulunan astrolog, başta Fenerbahçeliler olmak üzere tüm futbolseverleri hedef alarak küfürler yağdırdı.

Aşklarına nazar değdi! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkında şaşırtan gelişme! Aşklarına nazar değdi! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkında... Haberi Görüntüle

BAKIN NEDEN FENERBAHÇELİLERE KÜFÜR ETMİŞ...

Ekol TV'ye açıklamalarda bulunan sosyal medya astroloğu Meral Güven, çıplak fotoğraflarının yayımlandığını iddia ederek sinirlerine hakim olamadığını, ve bu sebepten öyle ifadeler kullandığını dile getirdi.

Güven, ''Bütün ailemin dahil edildiği bir grupta çıplak fotoğraflarım paylaşılmış. Ben de o çıplak resmi görünce tutamadım kendimi. Alkol aldım ve küfür ettim." ifadelerini kullandı.

Bir haftadır paylaşım yapmadığını dile getiren Güven, ''Ama nedenini başında söyledim. Sadece benim küfürlerim ortaya çıkarılmış. İnanmayın bu hesaplara, hesaplar bize ait değil. Ben gerizekalı mıyım? Neden öyle bir paylaşım yapayım? Ben o kadar dengesiz bir insan mıyım? Ben niye kendimi sıkıntıya sokayım? Neden kendimi insanlara düşman edeyim? TikTok'ta yayınlar açtım doğru burada küfür ettim ama bunu bana yapanlara yaptım. Sizinki Allah da beni şeytan mı peydah etti kardeşim." dedi.

Tuğba Özay'dan şaşırtan itiraflar! Cezaevine girdiği yıllarını anlattı: Her sabah mahkümlar... Tuğba Özay'dan şaşırtan itiraflar! Cezaevine girdiği yıllarını anlattı: Her sabah... Haberi Görüntüle

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaşanan bu gelişmelerin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, astrolog Meral Güven hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan dolayı soruşturma başlattı. Konuya ilişkin yapılan açıklamada ''İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, sosyal medya hesapları üzerinden çok kez paylaşılan ve Astrolog Meral Güven'in yapmış olduğu belirtilen, canlı video kaydında sarf edilen sözler ile ilgili olarak "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan dolayı resmen soruşturma başlatılmıştır.'' denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading