Yandex Metrica

Aşkından gözü hiçbir şeyi görmedi! Survivor Nefise o yarışmacıya aşkını ilan etti: Beni kendine çok çekiyor...

Aşkından gözü hiçbir şeyi görmedi! Survivor Nefise o yarışmacıya aşkını ilan etti: Beni kendine çok çekiyor...

Türkiye'nin en sevilen programalrından olan Survivor All Star 2024 yarışması, Yunanistan Survivor'u ile bir araya gelmiş, Nefise ise Yunan yarışmacı Fanis Boletsis'e ilgi duymaya başlayınca programda aşkını ilan etti. 

Yaşam

22.05.2024, 17:13

Survivor All Star 2024 bu yıla damgasını vurdu. Türkiye'nin önde gelen yarışmalarından olan ve izlenme rekorları kıran yarışmada aşk itirafı gündeme bomba gibi düştü. 

Türkiye'nin sevilen programlarından olan Survivor All Star'da geçtiğimiz günlerde Yunanistan Survivor'u ile oyun oynanmıştı. 

Bilim insanları 'imkansız' dedi! 60 milyon yıl önce oluşan kayıp kıta buzulların arasında bulundu! Bilim insanları 'imkansız' dedi! 60 milyon yıl önce oluşan kayıp... Haberi Görüntüle

YUNAN YARIŞMACIYA ABAYI YAKTI

Yunanistan Survivor'unda yarışan Fanis Boletsis ise yakışıklılığıyla dikkatleri üzerine çekmişti. 

Yunan yarışmacıya ise yarışmacı Nefise Karatay aşkını ilan etti. 

Tepkiler çığ gibi Karslılar ayaklandı: Bülent Ersoy'un garsona söyledikleri pes dedirtti! Tepkiler çığ gibi Karslılar ayaklandı: Bülent Ersoy'un garsona söyledikleri pes... Haberi Görüntüle

''BAYILDIM ÇOCUĞA''

Nefise, Fanis'i görür görmez bayıldığını belirterek, ''Allah'ım aşkım, yani o çocuğa öldüm, o coolluğu, düşük omuzlar, erkeksi hareketler, beni kendine çok çekiyor inanılmaz çok yakışıklı. Bayıldım çocuğa, karizması beni bitiriyor. Fanis'in yeri ayrı umarım şampiyon olur. Sürekli mavi takımda olmak ve Fanis'le temasta olmak istiyorum.'' dedi.

Fanis'e karşı Nefise'nin son sözleri ise Yunan basınında gündem oldu. Yarışmacı Nefise,  'Bana bir hafta versinler Fanis ile ben net tamamız diyorum' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

2

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading