Yandex Metrica

Aşk-ı Memnu dizisiyle hafızlara kazınmıştı! Usta sanatçıdan üzen haber!

Aşk-ı Memnu dizisiyle hafızlara kazınmıştı! Usta sanatçıdan üzen haber!

Aşk-ı Memnu dizisinde Şayeste karakterini canlandıran usta oyuncu Fatma Karanfil, kanse tedavisi gördüğü ve entübe edildiği öğrenildi. 

Yaşam

25.05.2024, 13:03

2008 yılından 2010 yılına kadar Kanal D ekranlarınd izlenme rekorları kıran Aşk-ı Memnı dizisinde Şayste karakterini canlandıran usta sanatçıdn üzen haber geldi.

Kadir Ezildi'den şaşırtan evlilik teklifi! Sır gibi sakladığı sevgilisini ilk kez gösterdi! Kadir Ezildi'den şaşırtan evlilik teklifi! Sır gibi sakladığı sevgilisini ilk... Haberi Görüntüle

FATMA KARANFİL ENTÜBE EDİLDİ

Yeşilçam'ın usta oyuncularından olan bir süredir kanser tedavisi gördüğü öğrenilen Fatma Karanfil, Cerrahpaşa Tıp Fakültsi Prof. Dr. Murat Dilmener Hastanesi'nde tedavi görüyordu.

Usta sanatçının hatalığı nedeniyle entübe edildiği öğrenildi. 

Emre Altuğ 'Bir anlık bir şey' dedi! Rol arkadaşı Gözde Kansu ile aşk yaşadığı iddialarına cevap verdi! Emre Altuğ 'Bir anlık bir şey' dedi! Rol arkadaşı Gözde... Haberi Görüntüle

FATMA KARABFİL KİMDİR?

Fatma Karanfil, 3 Şubat 1952 yılında, Eskişehir'de dünyaya geldi. Ünlü oyuncu Language and Culture Center'de okudu. 1968 yılında ise Ses Dergisi yarışmasında 3. olmasının ardından sinemaya giriş yaptı. 

1975 yılında Ali Kocatepe ile evlenmiş sonrasında ise yolları ayırmıştı. 1976-1980 yıllarında Londra'da tekstil eğitimi aldı. 

Ünlü oyuncuya göğüs kanseri teşhisi konulmasının ardından hastalığı yenmeyi başardı.

Kelaloğlan filminde Fatma karakterini canlandıran Karanfil, Kanal D'nin Aşk-ı Memnu dizisinde Şayeste karakterini canlandırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading