Yandex Metrica

Artan yağ fiyatları, yemek yapımına engel değil! Az yağ kullanımı sağlayan pişirme spreyi nasıl hazırlanır?

Artan yağ fiyatları, yemek yapımına engel değil! Az yağ kullanımı sağlayan pişirme spreyi nasıl hazırlanır?

Artan yağ fiyatları vatandaşın belini büküyor. Az yağ ile yemek pişirme telaşına düşen hanımlar ise farklı yollar arıyor. Bu noktada pişirme spreyleri önemli bir çözüm olabilir. Piyasada bu isimle satılan ürünler var ancak evde de pişirme spreyi hazırlamak mümkün.

Yaşam

23.01.2024, 19:52

Pişirme spreyi nedir? Pişirme spreyi evde hazırlanabilir mi? Pişirme spreyi ne işe yarar? İşte cevaplar...

Hayatta kalmak için yemek yemeğe, yemek yapmak için ise az da olsa yağa ihtiyacımız var. Ancak son zamanlarda tüm yağların fiyatı o kadar çok arttı ki, insanlar ne yapacağını şaşırdı. 

Geçmişten bu yana bol yağlı yemeklere alışkın olsak da artık hem bütçeyi hem de sağlığımızı daha çok düşünmek zorunda olduğumuzdan az ile yetinmemiz gerekiyor. 

Şarkıcılıktan oyunculuğa! Hadise'nin dizisinden ilk kareler geldi! Sosyal medya çalkalandı! Şarkıcılıktan oyunculuğa! Hadise'nin dizisinden ilk kareler geldi! Sosyal medya çalkalandı! Haberi Görüntüle

PİŞİRME SPREYİ NEDİR?

Ateşe Düştüm şarkısını yeniden yorumlamıştı! Mert Demir'den Yılmaz Morgül'e şaşırtan tepki: Enerjinizi söndürdüysek... Ateşe Düştüm şarkısını yeniden yorumlamıştı! Mert Demir'den Yılmaz Morgül'e şaşırtan... Haberi Görüntüle

Aslında az yağ ile de yemek pişirmek mümkün. Bunun dozunu ayarlayamayanların yardımına ise pişirme spreyleri yetişiyor. Yumurta, et, tavuk, balık, kek, kurabiye, makarna ve sebzeleri pişirirken kullanılabilen pişirme spreyleri hazır alınabileceği gibi evde de yapılabilir. 

Survivor Nagihan Karadere pes dedirtti! 10 kilo veren ünlü yarışmacının değişimi gündem oldu! Survivor Nagihan Karadere pes dedirtti! 10 kilo veren ünlü yarışmacının... Haberi Görüntüle

PİŞİRME SPREYİ NASIL HAZIRLANIR? 

Bunun için bir sprey şişesi, 1 bardak su, 1 bardak zeytinyağına ihtiyacınız var. Pişirme spreyini hazırlamak için sayılan tüm sıvıları şişeye koyun ve iyice çalkalayın. İşte bu kadar... Artık yemeklerinizi daha az yağlı ve daha ekonomik bir şekilde pişirebilirsiniz. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading