Yandex Metrica

Aradığı aşkı bulamayan Murat Boz'dan çarpıcı açıklamalar! Evlenmeden çocuk sahibi mi oluyor?

Aradığı aşkı bulamayan Murat Boz'dan çarpıcı açıklamalar! Evlenmeden çocuk sahibi mi oluyor?

Aradığı aşkı yıllardır bulamayan ünlü şarkıcı Murat Boz, bir gece mekanı çıkılı karşılaştığı basın mensuplarının evlilik sorularına yanıt verdi. Bekar olmayı tercih etmediğini söyleyen Boz, "Önce nasibi bulacağız, kısmet bakacağız" diyerek evlilik dışı çocuk sahibi olabileceğine yeşil ışık yaktı.

Yaşam

20.03.2024, 17:31

İstanbul'da ünlü bir gece mekanı çıkışında basın mensupları tarafından görüntülenen şarkıcı ve oyuncu Murat Boz'a , Demet Akalın’ın doğum gününü ‘Son bekar yaşın olsun’ sözleriyle kutlaması hatırlatıldı.

Müge Anlı'da yer yerinden oynayacak açıklama! Duygu Nebioğlu'ndan dikkat çeken Ümit Besen açıklaması! Müge Anlı'da yer yerinden oynayacak açıklama! Duygu Nebioğlu'ndan dikkat çeken... Haberi Görüntüle

''DEMET DİYORSA HAKLIDIR''

Aslı Enver ayrılığından sonra uzun yıllar aradğı aşkı bulamayan yakışıklı popÇu, Demet Akalın'un sözleri için, “Yani serzeniş. Demet diyorsa haklıdır. Ben de bekar olmak için çabalamıyorum, öyle söyleyeyim” dedi.

Şişede durduğu gibi durmadı! Ünlü sanatçı sahnede şarkı söylerken ayakta durmakta zorlandı! Şişede durduğu gibi durmadı! Ünlü sanatçı sahnede şarkı söylerken ayakta... Haberi Görüntüle

NE ZAMAN EVLENECEKSİNİZ?

Basın mensubunun '' Ne zaman evleneceksiniz? Var mı ufukta bir şey'' sorusu üzerine Murat Boz, '' Nasip, kısmet, nasip'' diyerek cevap verdi.

Murat Boz, “Bir çocuk özlemi yok mu içinde? Evlenmeden çocuk sahibi olur musun?” şeklindeki soruyu ise “Tabii ki çocuk özlemi var. İnşallah olur. Tabii çocuk yapmak için nasip daha önemli. Önce nasibi bulacağız, kısmet bakacağız” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Yaşam


Loading