Yandex Metrica

Annesini huzurevine kapatan Gülben Ergen'e pazarda sevgi seli!

Annesini huzurevine kapatan Gülben Ergen'e pazarda sevgi seli!

Geçtiğimiz günlerde huzurevinde kalan annesine sürpriz yapan şarkıcı Gülben Ergen hafta sonu için gittiği Altınoluk'ta semt pazarına uğradı. Pazardan alışveriş yapan ünlü şarkıcıya halk yoğun ilgi gösterdi. Ergen o anları sosyal medya hesabından paylaştı. 

Yaşam

26.05.2024, 14:21

Şarkıcı Gülben Ergen Balıkesir'e hafta sonu kaçamağı yaptı. 

Danla Biliç ünlü futbolcuyla ilişkisi doğrulandı! İkilinin baş başa tatile gittiği ortaya çıktı! Danla Biliç ünlü futbolcuyla ilişkisi doğrulandı! İkilinin baş başa tatile... Haberi Görüntüle

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının en önemli yorumcusu apar topar hastaneye kaldırıldı! Müge Anlı ile Tatlı Sert programının en önemli yorumcusu apar... Haberi Görüntüle

SOKAKTA EŞEK SEVDİ

Önce Küçükkuyu Adatepe'ye giden ve burada bir eşeği okşayan Ergen daha sonra Altınoluk'a geçti. 

İngiltere, enflasyonun sorumlusu Taylor Swift dedi! Merkez Bankası faiz oranlarında düzenlemeye gitti! İngiltere, enflasyonun sorumlusu Taylor Swift dedi! Merkez Bankası faiz oranlarında... Haberi Görüntüle

SEMT PAZARINDA ALIŞVERİŞ YAPTI

Ünlü şarkıcı burada halk ile iç içe alışveriş yaptı.

Semt pazarına giden ünlü şarkıcı kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen kimseyi kırmadı. 

Bodrum ve Çeşme'nin tadını onlar çıkarıyor! Çağla Şıkel, Melisa Döngel denizin tadnını çıkardı! Arda Turan aldığı kilolarla hayrete düşürdü! Bodrum ve Çeşme'nin tadını onlar çıkarıyor! Çağla Şıkel, Melisa Döngel... Haberi Görüntüle

Foşur foşur yıkamanın bedeli ağır oldu! Temizlik yaparak fenomen olan Cem Özkök'e ceza yağdı! Foşur foşur yıkamanın bedeli ağır oldu! Temizlik yaparak fenomen olan... Haberi Görüntüle

"SAMİMİYETİN DİBİNE VURDUK"

O anları sosyal paylaşım hesabından paylaşan şarkıcı şu notu paylaştı: 

"Altınoluk Pazarında şenlik yaşadık. Samimiyetin, kahkahanın, pazarlığın, sohbetin dibine vurduk. Yine geleceğime söz verdim tüm esnafa. Renkli, sıcak, güzel ülkemin beni sarıp sarmalamasını dünyalara değişmem."

Takipçileri gönderiye yorum yağdırdı. 

Kimi bu görüntülerin sahte samimiyet gösterisi olduğunu söyledi kimi ise doğallığın sanatçıya daha çok yakıştığını belirtti.

"Bu doğal ve halkın içinden halleriniz sizi dahada guzellestiriyor.Başarilariniz daim olsun sizi seviyorum" 

"Sizinle ürgüpte karşılaşmıştık.Siz Vezir parmağı filmi için oradaydınız ben de eğitim için 1 hafta oradaydım.Aynı oteldeydik.Sizi hiç böyle bir defa olsun mutlu görmedim Gülben hanım.Hatta sıkı takip ederim sizi hepte çok beğenirim.Fakat orda karşımda buzdan bir kadın vardı sanki.Havalılık falan değil yanlış anlamayın yalnız ve sessiz bir kadın."

"Gülben hanım ile gündelik hayatta benim de karşılaşma fırsatım oldu,çok samimi ve sıcak kanlı bir insan. Ama çalışma ortamı çok farklıdır tabi ki . Ve her insanın günü gününü tutmayabilir"

"Samimiyeti gerçek olan nadir ünlülerden"

"Ne tatlisin yaaaa. pazara gelip halkin icine karışman herkese poz vermen muhteşemm...Yolun bahtin açik olsun seviyoruz senii"

"İlk yola çıktığı günden bugüne kendini bu kadar geliştirilmiş, topluma da, faydam olsun diyebilen gördüğüm kadarıyla ender kişilerdensiniz. Yolunuz, gönlünüzce olsun"

"İște bu.. Mütevaziliğinize bayılıyorum sevgili Gülben.. Sizi Günay da izleme imkanım olmuștu, tabi ben bir garip yabancı, masamızda ünlü falan yok ama siz gelip elinizi omzuma koyup gülümseyetek șarkınızı söyleyince bir kez daha hayran olmuștum bu ince jestiniz karșısında.. Seviyorum seni kız dedim șimdi izlerken."

Yıldız Tilbe ve Teoman üzerinde şarkı söyledi! Yetkililer Bodrum Antik Tiyatro'daki lahit için harekete geçti! Yıldız Tilbe ve Teoman üzerinde şarkı söyledi! Yetkililer Bodrum Antik... Haberi Görüntüle

Dövmeli katil için kadınlardan af kampanyası: Yakışıklı mahkum için 4 bin af mektubu yazıldı! Dövmeli katil için kadınlardan af kampanyası: Yakışıklı mahkum için 4... Haberi Görüntüle

HUZUREVİNDEKİ ANNESİNE ÇİLEK GÖTÜRMÜŞTÜ

Gülben Ergen geçtiğimiz günlerde ise huzurevinde kalan annesini ziyarete gitmişti. 

Annesine yolda çilek alan ünlü şarkıcı sürpriz anlarını da paylaşmıştı. 

Pazarda herkesle içli dışlı olan Ergen'in annesini huzurevine bırakması takipçileri tarafından çok eleştirilmişti.

İşte şarkıcıya yapılan bazı yorumlar.

"Neden anneniz huzur evinde bu soru yıllardır soruluyor size ,ama bi cevap vermiyorsunuz"

"Annesini sevseydin yanında olurdu huzur evinde deyil"

"Huzurevini anlamam mümkün değil annemi oraya koysam eve gelsem herhalde sabaha kadar uyuyamam o ne derse desin bunu anlamam ve asla ve oraya bırakamam ben nereye o oraya 2 kere 2 kadar net huzurevi asla huzurlu olamaz evde huzuru olan bir anne asla istemez çocuğunun yanını ister"

"Trajik komedi buldum...Samimiyet sıfır gözümü boyayamadın açıkçası"

"Düsünsenize trılyonluksunuz vıllalarda oturup lüx araclarlarla gezıyosunuz ama arada bı annenıze huzur evınde suprız yapmayı maharet sanıyosunuz valla güzel iş"

"gosteriş senin gibi bir kizi varken neden huzur evinde neeen orada kalmak istesin ki"

"Ne oynuyo ne oynuyo. Annesini seven yanına alır"

"Huzur evindeki aneme ne kadar düşkün oldugumu kanıtlamaya çalışıyorumdur milet görmeli ama dimi birde yapmaciklarim olmasa daha bir tık az idici olmak gibi"

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading