Yandex Metrica

DOLAR

32.45

%0 expand_less

EURO

34.83

%0 expand_less

ALTIN

2438.60

%0 expand_less

BIST

9915.62

%0 expand_less

BTC ($)

63492.51

%0.43 expand_less

Sitede Ara

Aleyna Tilki'nin Ramazan paylaşımı alkış aldı! Oruç tutumak beni iyi hissettiriyor...

Aleyna Tilki'nin Ramazan paylaşımı alkış aldı! Oruç tutumak beni iyi hissettiriyor...

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki Ramazan ayında oruç tuttuğunu ve kendisini iyi hissettiğini açıklayarak herkesi şaşırttı. Hayranları tarafından Ramazan paylaşımı büyük beğeni aldı.

Yaşam

13.04.2024, 12:16

Türkiye'nin en çok dinlenen kadın şarkıcıları arasında yerini alan 23 yaşındaki ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabı X üzerinden Ramazan ayı hakkında düşüncelerini paylaştı. 

'Cevapsız Çınlama', 'Başıma Belasın', 'Sen Olsan Bari', 'Dipsiz Kuyum' gibi şarkıları seslendiren Youtube üzerinden en çok dinlenme alan kadın sanatçı Aleyna Tilki gündemden düşmüyor.

Ümit Besen tüm iddialara açıklık getirdi! Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun söylemlerine cevap verdi: Adı geçen hanımefendi ile... Ümit Besen tüm iddialara açıklık getirdi! Metin Akpınar'ın kızı Duygu... Haberi Görüntüle

RAMAZAN PAYLAŞIMI HERKESİ ŞAŞIRTTI

Ünlü şarkıcı oruç tuttuğunu ve kendisini daha sağlıklı hissetiğini paylaştı. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından; ''Oruç tutmak beni çok iyi hissettiriyor. Canım Allah’ım çok şükür nimetlerin için. Olmayanlara da ver. Yaşam mücadelesi verenlere yardım et. Herkese ruhunun aç, muhtaç olduğu gerçek ihtiyaçları ulaştır. Ve kendine, canlılığa iyice düşmanlaşmış dünya toplumuna akıl fikir farkındalık ver amin.'' dedi. 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading