Yandex Metrica

Aleyna Dalveren kimdir? Neden gözaltına alındı?

Aleyna Dalveren kimdir? Neden gözaltına alındı?

Aleyna Dalveren sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Aleyna Dalveren kimdir? Neden gözaltına alındı? Aleyna Dalveren son olarak lüks bir aracın üzerine çıkıp dans silahla dans ettiği görüntüler üzerine soruşturma başlatıldı. Aleyna Dalveren gözaltına alındı.

Yaşam

02.05.2024, 08:46

İstanbul’da sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren'in paylaşımı oldukça ses getirdi. Aleyna Dalveren lüks bir aracın üzerinde dans ederek para dağıttı ve belinden silah çıkardı. O anlar ise sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşıldı. Ses getiren paylaşımın ardından Dalveren gözaltına alındı. Aleyna Dalveren kimdir? Neden gözaltına alındı? soruları pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

İbrahim Tatlıses'in ameliyat sonrası ilk isteği o oldu! Doktoru tüm gerçekleri anlattı: Karşımızda iki azrail vardı... İbrahim Tatlıses'in ameliyat sonrası ilk isteği o oldu! Doktoru tüm... Haberi Görüntüle

ALEYNA DALVEREN KİMDİR?

Aleyna Dalveren sosyal medya fenomenidir. 

Aleyna Dalveren, 1996 yılında İstanbul'da doğdu. Nişantaşı Üniversitesi’nde eğitim hayatını sürdürmekte olan Aleyna Dalveren aynı zamanda şarkıcıdır. Şarkıcılığın yanında oyunculuk da yapan Aleyna Dalveren henüz 5 yaşındayken reklam filmlerinde oynadı. 

Bugüne kadar Umutsuz Ev Kadınları ve Arka Sokaklar isimli dizilerde de rol aldı.

Aynı zamanda Bugün Ne Giysem isimli yarışma programına da katılmıştır.

Aleyna Dalveren Avşa Dalveren isminde bir ablası vardır.

Aleyna Dalveren dans etmeyi, spor ve yüzmeyi çok sevdiğini belirtiyor. 

Aleyna Dalveren Fanatik bir Fenerbahçe taraftarıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading