Yandex Metrica

AKOM'dan İstanbullulara uyarı, 2-27 Kasım hava durumu, kar yağışı yolda! Megakente ne zaman kar yağacak?

AKOM'dan İstanbullulara uyarı, 2-27 Kasım hava durumu, kar yağışı yolda! Megakente ne zaman kar yağacak?

İstanbul'a kar geliyor. AKOM'dan yapılan açıklamaya göre; megakentte salı gününe kadar soğuk havanın etkili olması bekleniyor. İstanbul'un yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı etkili olacak.

Yaşam

20.05.2024, 10:02

Hava sıcaklıklarının düşmesi ve kış mevsiminin başlamasıyla birlikte, vatandaşlar İstanbul'da kar yağışının ne zaman gerçekleşeceğini merak ediyor. Önümüzdeki günlerde İstanbul'da hava durumu nasıl olacak? 

Göksel ünlü şarkıcıyı sahneye davet etti! Önce detone oldu sonra kıskanıp göz devirdi! Sosyal medyadan tepki yağdı Göksel ünlü şarkıcıyı sahneye davet etti! Önce detone oldu sonra... Haberi Görüntüle

FIRTINA ETKİLİ OLDU

İstanbul'da dün başlayan ve özellikle bugün erken saatlerden itibaren gücünü artıran Lodos rüzgarı, kısa süreli hamlelerle birlikte yağış eşliğinde tam anlamıyla fırtına (60-90 km/s) halinde etkili oldu. Şu anda fırtına etkisini kaybetmiş durumda, ancak rüzgarın öğle saatlerine kadar kuzeyden kuvvetli bir şekilde (30-50 km/s) eseceği ve aralıklı hafif yağışların devam edeceği tahmin ediliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (İBB AKOM) verilerine göre, megakent, günün başında hava sıcaklıklarının 7°C civarına düştüğü ve çok bulutlu bir gökyüzüyle karşılandığı bir gün geçiriyor. Gün boyunca aralıklarla hafif yağışların beklendiği ve sıcaklıkların 6°C civarında seyredeceği öngörülüyor.

Wanda Nara'dan intikam mı aldı? Mauro Icardi'nin eşini Arjantinli oyuncu China Suarez ile aldattığı iddia edildi! Wanda Nara'dan intikam mı aldı? Mauro Icardi'nin eşini Arjantinli oyuncu... Haberi Görüntüle

AKOM UYARDI! İSTANBUL'A KAR GELİYOR

Şehrin yüksek kesimlerinde, yağışların karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı öngörülüyor. Fırtına ve yağışlı hava, akşam saatlerinden itibaren İstanbul'u terk etmeye başlayacak, ancak sıcaklıkların Salı gününe kadar kış değerlerinde (4-8°C) seyretmeye devam etmesi bekleniyor. İstanbul'da hava sıcaklıklarının 10 Aralık'a kadar (bugün ve yarın hariç) mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading