Yandex Metrica

Sitede Ara

Ahmet Kural ve eşi Çağla Gizem Amerika yolcusu! Doğum için gün sayan çiftin bebeklerinin ismini duyurdu!

Ahmet Kural ve eşi Çağla Gizem Amerika yolcusu! Doğum için gün sayan çiftin bebeklerinin ismini duyurdu!

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, avukatı Çağla Gizem ile dünyaevine girmiş, geçtiğimiz aylarda ise bebek bekleyen çift hayranlarını sevindirmişti. Ünlü çiftin ise doğum için Amerika'ya gidecekleri duyuruldu. Bebeklerinin cinsiyeti ve ismini açıklayan çift basın mesnnupları ile sohbet etti. 

Yaşam

26.04.2024, 15:35

Türkiye'nin en sevilen komedyenlerinden olan Ahmet Kural, Sıla ile arasında yaşadığı aşk kötü bitmiş çift şiddet iddiaları nedeniyle mahkemelik olarak yolları ayırmıştı. 

Ahmet Kural'ın avukatı olan Çağla Gizem'le birlilte yeni bir aşka yelken açan çift Temmuz ayında Bodrum'da dünyaevine girmişti. 

Evlenmelerinin ardından ise çiftten sevindiren haber geldi. Ünlü oyuncunun eşinin hamile olduğu öğrenildi. 

Artık İcardi'nin eşi değil şarkıcı olarak anılacak! Wanda Nara'nın yeni klibindeki o sahneler viral oldu! Artık İcardi'nin eşi değil şarkıcı olarak anılacak! Wanda Nara'nın yeni... Haberi Görüntüle

ÇİFTE VATANDAŞLIK İÇİN AMERİKA'DA DOĞUM

Erkek bebekleri olacağı ve bebeklerine Kemal ismini koyacakları öğrenildi. 7 aylık hamile olan Çağla Gizem ve eşi Kural doğuma gün sayarken bebeklerinin çifte vatandaşlıktan yararlanabilmesi için Amerika'da doğumu planladıkları öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading