Yandex Metrica

Adem Kılıçcı, Acun Ilıcalı'ya dargın olduğunu açıkladı! Survivor gerçeklerini ve yaşadığı hayal kırıklığını itiraf etti!

Adem Kılıçcı, Acun Ilıcalı'ya dargın olduğunu açıkladı! Survivor gerçeklerini ve yaşadığı hayal kırıklığını itiraf etti!

Boksör Adem Kılıçcı, Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis adlı youtube programında Survivor gerçeklerini anlattı. Acun Ilıcalı'ya olan kırgınlığından bahsetti. Kılıçcı; 'Acun Ilıcalı'ya hayallerimi anlattım, umrunda olmadı' dedi.

Yaşam

07.04.2024, 15:55

Ünlü boksör Adem Kılıçcı ilk olarak  2017 yılında Survivor Ünlüler Gönüllüler'e katılmış 2'inci olmuştu. Daha sonra ise Survivor 2018 All Star'a katılan ünlü boksör birincilik kupasını kaldırdı. Bu yılda Survvior'a katılmak için Acun Ilıcalı'dan lüks bir ev ve aylık 250 bin TL para teklif ettiği iddia edilen Kılıçcı, Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis programına konuk oldu.

Metin Akpınar'ın kızından çok konuşulacak itiraf: Evlilik dışı 4 çocuğu var! Metin Akpınar'ın kızından çok konuşulacak itiraf: Evlilik dışı 4 çocuğu... Haberi Görüntüle

SURVİVOR GERÇEKLERİNİ ANLATTI

Adem Kılıçcı Survivor'a dair gerçekleri bir bir anlattı. Kılıçcı özgür olmadıklarını ve işçi gibi olduklarını belirterek;  "Mesela özgürlük orada özgür değilsin hiçbir şekilde mevsimlik bir işçi gibisin sabah 6'da kaldırırlar seni oyun öncesi röportajlar yapılır gelirsin. Hadi arkadaşlar... Sonuçta televizyona bir çekeceksiniz yani biz nasıl çekeceğiz diyorlar; oturun hep beraber işte konuşun oyunu önü değerlendirmesi yapın. İşçisin yani sen orada oturuyorsun çalışıyorsun ha bundan rahatsız olmuyorsun, mesela bazı günler ben istemiyordum millet bunun için can atar..." dedi.

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu Müge Anlı'ya katıldı! Annesini arayan Nebioğlu tüm gerçekleri öğrendi! Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu Müge Anlı'ya katıldı! Annesini arayan... Haberi Görüntüle

'ZOR BİR YER'

Oyun sürelerinin uzun olduğundan bahseden Kılıçcı Survivor şartlarında yaşadığı zorluğu anlattı. Kılıçcı; "Gidersin oyuna oyun 4-5 saat sürer. Bazı günler 8 saat süren oyunlar vardır hiç unutmam bir oyunumuz 12 saat sürmüştü ve gece yarısı sabaha karşı bitti. Sonra oradan çıkıyorsunuz bazen üstünüz çamur bazen ıslak, tişörtün yok yeni onu kurutmaya çalışıyorsun ateş yakıyorsun kurutuyorsun zor, adaya gittiğinde zaten pertin çıkıyor ve günün hep böyle geçiyor ya zor bir yer Survivor." dedi.

26 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 26 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI'YA KIRGINLIĞINI ANLATTI

Acun Ilıcalı'ya kırgın olduğunu, hayallerini anlattığında desteklemediğini belirtti. Kılıçcı Türkiye'nin en büyük dövüş projesini yapmak istediğini belirtmiş, Ancak Ilıcalı'nın ise batacaksın demesine ise kırıldığını belirtti. Kılıçcı; ''Acun Ilıcalı'ya kırgınım biraz. Hayallerini gerçekleştirmiş bir adam Acun abi, zamanında ona yapamazsın dediklerinde gelip Türkiye'nin medya patronu oldu. Ben ona projemi anlattığımda batacaksın, paranı ziyan edeceksin dedi. Gitmeme sebeplerimden bir tanesi de o. Hiç umursamadı" dedi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading