Yandex Metrica

Sitede Ara

Acun'a yaptıkları Survivor kariyerini bitirmişti! Ünlü yarışmacı 'gün yüzü görmedim' diyerek isyan etti!

Acun'a yaptıkları Survivor kariyerini bitirmişti! Ünlü yarışmacı 'gün yüzü görmedim' diyerek isyan etti!

Survivor' a birçok kez katılan Turabi Çamkıran Survivor All Star'da adaya erken veda eden isimler arasında yerini almıştı. Acun Ilıcalı ile tartışmasından sonra eleme konseyinde kağıda Acun Ilıcalı'nın adını yazması ortalığı karıştırmıştı. Sakatlığı sonrası adaya veda eden ünlü isim sosyal medya hesabından şaşırtan açıklamalarıyla gündeme geldi.

Yaşam

25.05.2024, 18:03

Survivor yarışmasında iki kez şampiyonluk kupasını kaldıran Turabi Çamkıran bu yıl Survivor All Star 2024 yarışmasına katılmış, ancak ciddi sakatlıkları sonucunda mücadeleye devam edemeyerek adaya veda etmişti. 

Gizemli mağaraya botla girenler gözlerine inanamadı! Dağcılar Antalya'da yeni dehliz keşfetti Gizemli mağaraya botla girenler gözlerine inanamadı! Dağcılar Antalya'da yeni dehliz... Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI İLE TARTIŞMIŞTI

Survivor'da elenmeden önce Acun Ilıcalı ile tartışan ünlü yarışmacıya Acun Ilıcalı, "Sen bu ortamı böyle geremezsin. Bu yaptığın doğru değil. Konseyde 'sen konuşma, onu deme bunu deme...' Ne oluyoruz! Dingo'nun ahırı değil burası Turabi. Burada tek bir patron var o da benim" açıklamıştı.

Sonrasında Turabi ise eleme potasına bir yarışmacının adını yazmak için gittiğinde ise Acun Ilıcalı' nın adını yazarak,  "Birinci harfidir A. İkinci harfidir C. Üçüncü harfidir U. Dördüncü harfidir N. Beşinci harfidir I. Altıncı harfidir L. Yedinci harfidir I. Sekizinci harfidir C. Dokuzuncu harfidir A. Onuncu harfidir L. On birinci harfidir I. Acun Ilıcalı. Vallahi çok azarlamaya başladın, yakınca küseceğim. Kutuya atmıyorum kağıdı, kovulmak istemiyorum şimdi" demişti.

Yaz makyajı nasıl olur? Yazın fondöten kullanılır mı? Yaz makyajı nasıl olur? Yazın fondöten kullanılır mı? Haberi Görüntüle

'GÜN YÜZÜ GÖRMEDİM' DİYEREK SİTEM ETTİ

Sosyal medya hesabından 2.2 milyon takipçisi bulunan Turabi Çamkıran, ''Acun ağabeyin ismini yazdığımdan beri gün yüzü göremedim! Parmağım çıktı, elim kırıldı, ciğerlerim iflas etme noktasına geldi, tüm derim kabardı. Şimdi de tüm ayağı kaybettim herhalde. Hakkınızı helal edin arkadaşlar. Benden bu kadar, emekli oluyorum. Beni heyecanlandıracak bir proje olmadığı sürece de artık yarışmayacağım. Hastaneden sonra da depresyona gireceğim. Aklınız bende kalmasın. Kötüyüm. Not; Telefonum uzun bir süredir kayıptı. Tüm numaralarım ve bilgilerim de telefonla beraber kayboldu. Bu süre zarfında beni merak edip, ortalığı ayağa kaldırmayan dostlarıma ve de yakınlarıma da aşk olsun. İnsan yalandan da olsa bir DM atardı.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading